• BIST 9079.97
  • Altın 2325.64
  • Dolar 32.34
  • Euro 34.8326
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

1 Kasımda AKP Sandığa Gömülecek

1 Kasımda AKP Sandığa Gömülecek
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Seçim çalışmalarını Aliağa, Dikili, Foça ve Çiğli’de sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Taşkın Işık, “1 Kasım Türkiye’ni
IŞIK:1 KASIM TÜRKİYE’NİN AKP’DEN KURTULUŞU OLACAK
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Seçim çalışmalarını Aliağa, Dikili, Foça ve Çiğli’de sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Taşkın Işık, “1 Kasım Türkiye’nin AKP’den kurtuluş tarihi olacak” dedi.
 
1 Kasım seçim çalışmaları hakkında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Taşkın Işık, seçim bölgesinde şuana kadar 12 ilçeyi dolaştığını ve MHP’ye çok ciddi bir teveccühün olduğunu söyledi. 7 Haziran’dan sonra artan terör olayları, ekonomideki gidişat, hükümetin duvara toslayan sağlıksız politikaları vatandaşları yeni arayışlara ittiğini dile getirdi. 
 
AKP, CHP VE HDP SOKAKTA GEZEMİYOR
Seçim çalışmalarının başladığı günden beri sokakta hiçbir partinin çalışmasına denk gelmediğini belirten Işık, “AKP Yüksek güvenlikli  salon toplantılarıyla 1 Kasım’a hazırlanırken, CHP’nin kontenjanları İzmir’in sokaklarını bilmedikleri için masa başında hazırladıkları reklam kampanyaları ile seçmeni etkilemeye çalışıyor. Politikalarını HDP ile aynı paralelde geliştiren CHP İzmir halkından 1 Kasım’da çok ağır bir tokat yiyecek. Seçmen bu durumdan çok rahatsız. Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin ülke meseleleri hakkındaki duruşu ve haklı çıkışı bizleri sokakta rahatça çalışmamıza imkan sağlıyor. Halkımızın büyük ilgi ve sevgi gösterisi var. 1 Kasım’da AKP sandığa gömülürken, Milliyetçi Hareket’in iktidarı kaos ortamındaki ülkemize güneş gibi doğacaktır” dedi. 
 
Foça turizmde hak ettiği yeri alamaması bir turizmci olarak kendisini üzdüğünü dile getiren Işık, “Aliağa belediyesi bizlere gurur veriyor” dedi. 
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14