• BIST 9444.25
  • Altın 2498.384
  • Dolar 32.5863
  • Euro 34.7995
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C

15 Temmuz Fetö’nün Darbe Girişimi Aliağa’da Anlatıldı

15 Temmuz Fetö’nün Darbe Girişimi Aliağa’da Anlatıldı
İzmir'in Aliağa ilçesinde, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bazı etkinlikler düzenlendi.

İzmir'in Aliağa ilçesinde, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bazı etkinlikler düzenlendi.

15 Temmuz Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ)'nün hain darbe girişimin birinci yıl dönümü için yurtta çeşitli etkinlikler düzenlenmeye başlandı. Aliağa ilçesinde de, etkinlikler kapsamında nazı etkinlikler yapıldı. Programda, Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse bir konuşma yaptı. 15 Temmuz 2016 tarihinin kanlı ve başarısız bir darbe girişimi olduğunu ifade eden Derse, "15 Temmuz akşamı TSK içindeki FETÖ terör örgütüne bağlı üniformalı teröristler, devletimize sızmış gözü dönmüş hainler ve dışarıdaki işbirlikçileri kendi milletine karşı bir kalkışmaya girişmişlerdir. Bu hain unsurlar ülkemize, milletimize, milli iradeye, başkomutan olan seçilmiş sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Türkiye Cumhuriyeti hükümetine ve vatansever güvenlik güçlerimize karşı darbe girişiminde bulunmuştur. Aziz milletimiz düşmanca bir tavırla namlularını millete doğrultan tanklara, savaş uçaklarına ve helikopterlerine karşı canı pahasına göğsünü siper ederek, bu hain kalkışmayı püskürtmüş ve başarısızlığa uğratmıştır"dedi.

Ogün Derse'nin konuşmasının ardından 15 Temmuz gecesi ile ilgili video gösterimi yapıldı. 15 Temmuz Destanı şiirinin okunması, şiir dinletilerinin ardından program sona erdi.

Habaş Hamdi Başaran Meslek Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen programa ayrıca, Aliağa Kaymakamlığına vekaleten bakan Foça Kaymakamı Ali Çetin, Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Özkurt, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Gürler, Şakran Cezaevi 3 No'lu T Tipi Müdürü Ferda Keskin, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 656 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14