• BIST 9079.97
  • Altın 2320.484
  • Dolar 32.3655
  • Euro 34.9623
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

8. Tiyatro Festivali’nin Ödülleri Sahiplerini Buldu

8. Tiyatro Festivali’nin Ödülleri Sahiplerini Buldu
MANİSA Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 8.si düzenlenen Tiyatro Festivali, Şehir Tiyatrosu’nda düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.

8. TİYATRO FESTİVALİ’NİN ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

MANİSA Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 8.si düzenlenen Tiyatro Festivali, Şehir Tiyatrosu’nda düzenlenen ödül töreniyle sona erdi. Festivalin kazananı Kâğıthane Lisesi oyuncularının sahneledikleri ‘Ne Dersin Azizim’ isimli oyun oldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde düzenlediği etkinliklerle vatandaşları kültürel ve sanatsal etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından 8.si düzenlenen ve 9-27 Mayıs tarihleri arasında perdelerini açan Manisa Tiyatro Festivali, Şehir Tiyatrosu’nda gerçekleşen ödül töreniyle tamamlandı. Törene Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz, Şehir Tiyatrosu oyuncuları, yarışmaya katılan oyuncular ve çok sayıda sanatsever katıldı. Kazanan oyunların açıklanmasının öncesinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Dans Topluluğu, dans gösterisi gerçekleştirdi.

Törende En iyi Erkek, Kadın Oyuncu, Jüri Özel Ödülü, Umut Vadeden Erkek, Kadın Oyuncu ve En İyi Yönetmen dallarında ödüller dağıtıldı. Seçici jüri tarafından en iyi oyun İstanbul Kağıthane Lisesi oyuncularının sahneledikleri ‘Ne Dersin Azizim’ isimli oyun oldu. Ödül töreninde konuşan Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün katkılarıyla 8. Kez Tiyatro Festivali’ni düzenledik. Bizlere bu desteği veren Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün’e teşekkür ediyoruz. Ayrıca ilçelerden ve şehir dışından katılan değerli oyunculara çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

‘TİYATRO HEP BİR ŞEYLER KATIYOR’

En İyi Erkek Oyuncu ve En iyi Oyun ödüllerini ‘Ne Dersin Azizim’ isimli oyunla kazanan Alper Tunga Koç, “Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin bizlere böyle bir fırsat vermesinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bugün biz kazandık ama diğer arkadaşlarımıza tavsiyem, Tiyatro oynamayı ve izlemeyi hiç bırakmasınlar. Çünkü tiyatro bizlere hep bir şeyler katıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. / EGE BASIN GRUBU

 

Bu haber toplam 890 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14