• BIST 9079.97
  • Altın 2307.515
  • Dolar 32.3424
  • Euro 35.0714
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Aliağa Alevi Kültür Derneği Yeni Yönetimini Tanıttı

Aliağa Alevi Kültür Derneği Yeni Yönetimini Tanıttı
Geçtiğimiz haftalarda kongresini yapan Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şubesinin yeni yönetimi, Aliağa basınıyla kahvaltıda buluştu.

Yapılan toplantıda, yeni yönetim basına tanıtılırken, Dernek Başkanı Celal Süslü  İzmir Büyükşehir Kültür Merkezi’nin Alevi Kültür Derneği Aliağa Şubesi’ne devredileceğini söyledi.
Düzenlenen kahvaltılı toplantıda konuşan  Dernek başkanı Celal Süslü “Bu bir bayrak yarışı. Bu toplantının amacı eski yönetimdeki arkadaşlara teşekkür ederek, yeni yönetimdeki arkadaşları tanıtmaktır. Pandeminin  etkisiyle bir araya gelmekte zorlansak da bundan sonrasında daha sık bir araya geleceğimizi söyleyebilirim. Eski yönetimimizde bulunan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yeni yönetime seçilen arkadaşlarıma da hayırlı olmasını temenni edip başarılar diliyorum.” Dedi.
Konuşmasında dernek olarak yaptıkları  faaliyetler hakkında  bilgi veren başkan Celal Süslü eğitim faaliyetlerine ağırlık verdiklerini belirtti. Yeni dönemde yapmayı planladıkları çalışmaları anlatan Süslü, ‘Gelecek dönemde İzmir Büyükşehir Kültür Merkezi’ni büyükşehir belediyemiz bize devredecek. Yılbaşından sonraki dönemde oranın devri bize yapılacak. Böylelikle orada faaliyetlerimizi daha rahat gerçekleştireceğiz. Şimdiki Cem Evimizde cemlerimizi gerçekleştirmekte zorlanıyoruz. Eğitim faaliyetlerimiz de de daha etkin olacağız. Halk Eğitim Merkezi de bize destek. Bu süreçte aktif olacağız. Kurumumuza sahip çıkalım. Düzenlenen etkinliklere gelmeye gayret gösterelim.’ ifadelerini kullandı 
Ayrıca  Dernek Başkanı Celal Süslü  yapılan etkinliklerde Aliağa Basınını  her zaman yanlarında görmekten memnun olduklarını  dile getirdi.


Yeni Yönetimde yer alan isimler şu şekide; Celal Süslü, Himmet Ceyhan, Erdoğan Çoban, Sabiha Ciritoğlu, Mustafa Özbay, Cuma Maden ve Mustafa Şener.

alevi-cernegi-4-001.jpg

Bu haber toplam 493 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14