• BIST 9524.59
  • Altın 2497.855
  • Dolar 32.5859
  • Euro 34.6982
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Aliağa Çocukevi Kütüphanede

Aliağa Çocukevi Kütüphanede
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ GÜNAYDIN EGE GAZETESİ/ Üç-altı yaş grubu 92 öğrenciye eğitim veren Aliağa Belediyesi Çocuk Evi’nde öğrenim gören miniklere okuma alışkanlığı ve araştırarak bilgiye ulaşma yeteneği kazandırılıyor.
MİNİKLER, ARAŞTIRMA ÖDEVİ İÇİN KÜTÜPHANEDE.
 
KÜÇÜK YAŞTA KİTAP OKUMA ALIŞKANLIĞI KAZANSILAR DİYE…

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ GÜNAYDIN EGE GAZETESİ/ Üç-altı yaş grubu 92 öğrenciye eğitim veren Aliağa Belediyesi Çocuk Evi’nde öğrenim gören miniklere okuma alışkanlığı ve araştırarak bilgiye ulaşma yeteneği kazandırılıyor. Eğitim ve öğretim faaliyetleri dışında çeşitli kültürel ve sanatsal etkinlikler yapan Aliağa Belediyesi Çocuk Evi öğrencileri bu kez Belediye Nadir Nadi Kütüphanesini ziyaret etti. Çağdaş eğitim yuvası çocuk evinin 4 yaş grubu öğrencileri araştırma yapmak üzere Aliağa Belediyesi Nadir Nadi Kütüphanesini gezerek kitap konusunda bilgilendi. Minik öğrenciler, kütüphanede ilgilerini çeken kitapları okuyup, dersleri için notlar tuttu.

 
MİNİKLER KİTAPLARI ÇOK SEVDİ
4 yaş grubu öğrencilerinin çalışma programında yer alan “Kitaplar” konusunu Aliağa Belediyesi Nadir Nadi Kütüphanesi’nde işlediklerini belirten Çocuk Evi Müdiresi Necla Evren “Öğrencilerimizin, araştırarak öğrenen bireyler olabilmesi için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Çalışma programımızda yer alan ‘Kitaplar’ konusunu uygulamalı olarak anlatabilmek için belediyemizin kütüphanesini tercih ettik. Çocuklarımızın okuyan, araştıran bireyler olmasını istiyoruz. Küçük yaşta kitapları sevdirmeye kitabın önemini anlatmaya çalışıyoruz.” dedi.
 
BAŞKAN OĞUZ; EĞİTİM KÜÇÜK YAŞTA KAZANILIR
Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, okul öncesi eğitimin, yaşamın tümünü etkileyecek davranış ve düşünce biçiminin belirlenmesi için çok önemli olduğunu söyledi. Başkan Oğuz, “Sosyal Belediyecilik ilkelerimizle, okul öncesi eğitimden, yetişkinlere kültürel sanatsal aktivitelere kadar eğitime büyük önem veriyoruz. Çocuklarımızı, iyi eğitim almış, sosyalleşmiş, özgüveni yüksek, Cumhuriyet değerlerine sıkı sıkıya bağlı yetiştirmek için çocuk evimiz başarıyla hizmet veriyor. 92 çocuğumuzun eğitim gördüğü Çocuk Evimizde, minik öğrencilerimize çağdaş bir birey olmanın tüm gerekleri öğretiliyor.” Dedi.
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14