• BIST 9079.97
  • Altın 2318.68
  • Dolar 32.3487
  • Euro 34.9782
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Aliağa FK Zorlu Virajda

Aliağa FK Zorlu Virajda
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi / İzmir Süper Amatör Ligi A Grubu’nda 44 puan ile lider konumda bulunan Aliağa FK, 4 maçlık zorlu bir viraja giriyor.
ALİAĞA FK ZORLU VİRAJDA
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi
İzmir Süper Amatör Ligi A Grubu’nda 44 puan ile lider konumda bulunan Aliağa FK, 4 maçlık zorlu bir viraja giriyor. İlk karşılaşma 11 Şubat Perşembe saat 15.00’de Aliağa FK’nın liderlik yarışındaki rakibi Ceyhan Altınyıldız Spor ile Aliağa’da.
 
Ligin bitimine 6 hafta kala 13 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile 40 puanlı Poyracık Bilir Altayspor’un 4 puan önünde lider konumda bulunan Aliağa FK’yı zorlu bir dönem bekliyor. Önümüzdeki 4 hafta boyunca ligde ilk 6’da bulunan takımlarla karşılaşacak Aliağa, bu maçlar sonunda liderliğini korumayı amaçlıyor. 
 
21. hafta karşılaşmasında 39 puanla 3. sırada yer alan Ceyhan Altınyıldız Spor’u evinde ağırlayacak Aliağa, 22. haftada 40 puanla 2. sırada yer alan Poyracık Bilir Altayspor’a konuk olacak. 23. Haftada 28 puan ile 6. sırada bulunan Özçamdibi Spor’u Aliağa’da ağırladıktan sonra, 24. haftadaki 38 puan ile ligin 4. sırasında yer alan Dikili Çandarlıgücü deplasmanı ile zorlu maç trafiğini tamamlayacak. 
 
25. haftada bay geçecek Aliağa FK, son hafta oynayacağı Reo Atilla Spor karşılaşması ile ligi tamamlayacak. 
 
ŞENTÜRK: BU ÖNEMLİ MAÇTA TARAFTARIMIZI YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ
Her karşılaşmayı final havasında oynayacakları bir döneme geldiklerini ifade eden Aliağa FK Teknik Sorumlusu Serkan Şentürk, “Bu hafta ligin düğümünü çözecek maçlar oynayacağız. Perşembe Ceyhan Altınyıldız, Pazar günü de Poyracık Bilir Altayspor ile oynayacağız. Ceyhan Altınyıldız maçından kesinlikle 3 puan almak istiyoruz. Bu sebeple çalışmalarımız sürüyor. Aliağa Şehir Stadyumunda yapacağımız teknik ve taktik çalışma sonrasında kampa gireceğiz. Kazanıp Dikili – Poyracık karşılaşmasının sonucunu bekleyeceğiz. Bu önemli karşılaşmada hafta içi olmasına rağmen taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz” dedi. 
 
Aliağa FK - Ceyhan Altınyıldız Spor karşılaşması 11 Şubat Perşembe saat 15.00’de Aliağa Şehir Stadyumunda oynanacak. / EGE BASIN GRUBU
 
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14