• BIST 9059.38
  • Altın 2295.098
  • Dolar 32.3137
  • Euro 35.1151
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Aliağa, Hazırlık Maçında Berabere Kaldı

Aliağa, Hazırlık Maçında Berabere Kaldı
Yeni sezon çalışmalarını aralıksız sürdüren Aliağa FK, üçüncü hazırlık maçında Bölgesel Amatör Ligi (BAL) Takımlarından Ayvalıkgücü Belediyespor ile karşılaştı.

ALİAĞA FK 1 – 1 AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR

Yeni sezon çalışmalarını aralıksız sürdüren Aliağa FK, üçüncü hazırlık maçında Bölgesel Amatör Ligi (BAL) Takımlarından Ayvalıkgücü Belediyespor ile karşılaştı. 1-1’lik beraberlikle sonuçlanan karşılaşmada Aliağa’yı öne geçiren golü 35.dakikada Maksim kaydetti. Maça eşitliği getiren golü ise 50.dakikada Koray attı.


Aliağa FK: 1 - Ayvalıkgücü: 1 paylaşan: egeplay

Sarı siyahlı takım Aliağa İlçe Stadında oynanan maçın ilk devresine; Yiğit, Eren, İlhan, Ercan, Aykut, Güray, Mert, Ahmet, Volkan, Maksim ve Sefa onbiri ile çıktı. Maçın ilk yarısına her iki takımda tempolu başladı. İlk yarının büyük bir bölümü her iki takımında orta sahada hakimiyet kurma mücadelesi ile geçti. Maçın 35.dakikasında rakip defansın bir anlık kademe hatasından faydalanan Maksim, kaleciyle karşı karşıya kaldı. Plase bir vuruşla takımını 1-0’lık galibiyete taşıyan Maksim, ilk yarının da sonucunu belirledi. 

Tüm oyuncularına şans vermek isteyen sarı siyahlı takımın Teknik Sorumlusu Serkan Şentürk, maçın ikinci devresinde farklı bir onbirle sahaya çıktı. İkinci yarıya da kontrollü başlamak isteyen sarı siyahlı ekip 50.dakikada Koray’ın golüne engel olamadı. 1-1’lik eşitlikten sonra her iki takımda golü bulabilmek adına karşılıklı ataklar gerçekleştirdi. Girdikleri gol pozisyonlarını değerlendiremeyen takımlar sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.

“TEMPOMUZ HER GEÇEN GÜN ARTACAK”
Maçın ardından yaptığı açıklamada oyuncularının sahada gösterdiği performanstan memnun olduğunu belirten Aliağa FK Teknik Sorumlusu Serkan Şentürk, “BAL Liginin önemleri takımlarında biri ile oynadık. Hazırlık döneminde ilk ciddi sınavımızdı. Maçlarda tempolu, göze hoş gelen bir oyun sergilemeye çalışıyoruz. Tempomuz her geçen gün daha da artacak” dedi. // EGE BASIN GRUBU

Bu haber toplam 1049 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14