• BIST 9079.97
  • Altın 2308.523
  • Dolar 32.3143
  • Euro 35.0465
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C

Aliağa Zirvede Kalmak İstiyor

Aliağa Zirvede Kalmak İstiyor
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / İzmir Süper Amatör Ligi A Grubu’nun lideri Aliağa FK, 8’inci haftada karşılaşacağı Ceyhan Altınyıldız Spor maçının hazırlıklarını tamamladı.
ALİAĞA ZİRVEDE KALMAK İSTİYOR
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
İzmir Süper Amatör Ligi A Grubu’nun lideri Aliağa FK, 8’inci haftada karşılaşacağı Ceyhan Altınyıldız Spor maçının hazırlıklarını tamamladı.
 
Ligdeki ilk mağlubiyetini geçen hafta İzmir Belediye Spor karşısında alan Aliağa FK, 16 puanla liderliğini sürdürüyor. Lig tablosunda averaj farkı ile zirvede yer alan Aliağa’yı aynı puana sahip Dikili Çandarlıgücü takip ediyor. 
 
Lige hızlı bir başlangıç yapan Aliağa liderliğini sürdürebilmek için Ceyhan Altınyıldız Spor karşısında 3 puan arayacak. Ligde oynadığı maçlarda 10 puan toplayarak 6’ncı sırada yer alan Ceyhan Altınyıldız Spor ise kendi evinde oynamanın verdiği avantajı kullanarak lidere uzun lig maratonunda çelme takmak istiyor. 
 
Aliağa maç öncesi son antrenmanını Değirmendere Spor Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Teknik sorumlu Serkan Şentürk yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. 5’e 2 top kapma çalışması ile süren antrenman, kanat organizasyonları, taktik ve şut çalışmaları ile devam etti. 
 
Sakat futbolcunun bulunmadığı sarı siyahlı ekipte İzmir Belediye Spor mücadelesinde kırmızı kart gören Hüseyin Adıgüzel maç kadrosunda yer almayacak.
 
Bayraklı Şehit Ümit Boz Stadyumunda oynanacak olan mücadele 14 Kasım Cumartesi günü saat 13.00’te başlayacak.  
 
Ligin favori takımlarından biri ile oynayacaklarını belirten Aliağa FK teknik sorumlusu Serkan Şentürk, öncelikle iyi bir futbol sergileyerek deplasmandan 3 puan ile döneceklerine inandıklarını söyledi.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14