• BIST 9079.97
  • Altın 2308.523
  • Dolar 32.3143
  • Euro 35.0465
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C

Aliağa'da 4-6 yaş Kur'an kursu öğrencilerinden yıl sonu şenliği

Aliağa'da 4-6 yaş Kur'an kursu öğrencilerinden yıl sonu şenliği
Aliağa İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında eğitim gören öğrenciler için yıl sonu etkinliği düzenlendi.

Aliağa İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında eğitim gören öğrenciler için yıl sonu etkinliği düzenlendi.

Aliağa Belediyesi Ulaş Bayam Açıkhava Tiyatrosu'nda düzenlenen etkinliğe Aliağa Müftüsü Ramazan coşkun ve öğrenci aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal marşı'nın ardından bir öğrencinin Yasin-i Şerif okumasıyla başlayan programda müftüsü Ramazan Coşkun açılış konuşması yaptı.

alg_3665.jpgalg_3644.jpg

Aliağa Müftüsü Ramazan Coşkun "Diyanet işleri başkanlığımız olarak yaklaşık 12 yılından beri 4-6 yaş çocuklarının üzerinde Kur'an kurslarımızın faaliyetleri devam ediyor. Ilk Kur'an kurslarımızdan mezun olan okuyan yavrularınız, kardeşlerimiz şu anda 21,22,23 yaşlarında ve onlarla geçmişe dönük olarak nostaljik olarak görüştüğümüzde çok güzel hatıralarla bahsediyorlar. Kur'an kurslarımızın amacı, misyonu, Allah Celle Celaluhu'nun yaratmış olduğu mahlukatın içerisinde Islamla şereflenerek dünyaya gelen insanın aynı duygu, aynı iman, aynı güzel ahlakla hayatını devam ettirebilmesi için o güzel değerlerin çocuklarımıza, nesillerimizede baki kalabilmesi için eğitimimiz devam ediyor. Kur'an kurslarımızda özellikle çocuklarımızın ahlaken islam'ın güzel ahlakla yetişmesini amaçlıyoruz. Bu amaç doğrultusunda yaklaşık olarak 8 aydan beri çocuklarımızı Kur'an kurslarında hem değerler eğitimini görüyorlar hemde yaşlarına uygun islam'ın öğretilmesi noktasında çabalar sarf ediyorlar" dedi.

Yoğun katılımın olduğu etkinlikte öğrencilerin gösterileri izleyenler tarafından tam not aldı.alg_3619.jpg

Bu haber toplam 258 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14