• BIST 9079.97
  • Altın 2324.391
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.885
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 14 °C

Aliağa’da İktidar Yürüyüşü!

Aliağa’da İktidar Yürüyüşü!
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi Türkiye’nin emek ve sanayi kenti Aliağa’da, yerel seçimlere kısa bir süre kala Aydınlar, siyasetçiler ve gazeteciler vatandaşlarla buluşuyor.
CHP’DEN ALİAĞA’DA MUSTAFA BALBAY’LI İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜ!
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 
Türkiye’nin emek ve sanayi kenti Aliağa’da, yerel seçimlere kısa bir süre kala Aydınlar, siyasetçiler ve gazeteciler vatandaşlarla buluşuyor. Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili ve Gazeteci yazar Mustafa Balbay, 16 Mart Pazar günü CHP Aliağa İlçe örgütü tarafından düzenlenen “İktidara Yürüyüş Buluşması” etkinliğine katılmak için Aliağa’ya gelecek.
 
Balbay, 16 Mart Pazar günü saat 10.00’da Aliağa Belediyesi Sosyal tesislerinde düzenlenecek “İktidara Yürüyüş Buluşması” kahvaltı etkinliğine katılacak. CHP’nin genç belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Barış Eroğlu ile birlikte Aliağa’lılarla buluşacak olan Balbay, kenti gezerek esnafı ziyaret edecek. CHP Aliağa İlçe Örgütü tarafından düzenlenecek etkinliğe 2 bin 500 kişinin katılımı bekleniyor. 
 
CHP İLÇE BAŞKANI ÖZCAN DURMAZ: AYDINLIK GÜNLERİN MEŞALESİNİ YAKACAĞIZ
CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz, Tüm Aliağa halkını etkinliğe davet etti. Durmaz, “İktidara Yürüyüş Buluşmamızda, Belediye başkan adayımız Barış Eroğlu ile Aliağa’yı değiştirecek projelerimizi ve vizyonumuzu paylaşacağız. İzmir Milletvekilimiz ve gazeteci yazar Mustafa Balbay’ın ve İzmir İl Başkanımız sayın Ali Engin’in katılımıyla, vatandaşlarımızın coşkulu iştirakleriyle Aliağa’da aydınlık günlerin meşalesini yakacağız” dedi. 
 
CHP BAŞKAN ADAYI BARIŞ EROĞLU: SEÇİM, TÜRKİYE VE ALİAĞA İÇİN TARİHİ ÖNEME SAHİP”
Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Adayı Barış Eroğlu, Aliağa’nın hızla CHP çatısı altında buluştuğunu söyleyerek, “30 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimler, Türkiye için olduğu gibi, Aliağa için tarihi bir öneme sahip. Her bir oy’un önemi ve sorumluluğu var. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarıyla Aliağa’da altyapı ve üstyapı yatırımlarının hızla gerçekleştirildiği, aydınların buluştuğu, gençlerin mutlu olduğu, kültür ve sanat kenti bir Aliağa’yı hep birlikte kuracağız. Sayın Milletvekilimiz Mustafa Balbay da bize bu iktidar yürüyüşümüzde güç ve heyecan veriyor. Pazar günü yapılacak İktidara yürüyüş buluşması kahvaltı etkinliğimize tüm Aliağamızı bekliyoruz.” Dedi.
 
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14