• BIST 9524.59
  • Altın 2490.141
  • Dolar 32.4943
  • Euro 34.7434
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 26 °C

Aliağa’lı Gençlere YGS Sınavında Başarılar

Aliağa’lı Gençlere YGS Sınavında Başarılar
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, 23 Mart Pazar günü yapılacak YGS sınavında Aliağalı gençlere başarılar dileyerek,
İBRAHİM ETEM YORULMAZ ALİAĞA’LI GENÇLERE YGS SINAVINDA BAŞARILAR DİLEDİ
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi
AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, 23 Mart Pazar günü yapılacak YGS sınavında Aliağalı gençlere başarılar dileyerek, “Aliağalı öğrenciler bugüne kadar yaptıkları hazırlıkların ve çalışmaların meyvelerini inşallah toplarlar. Şimdiden tüm sınava girecek öğrencilerin hem kendilerini hem ailelerini mutlu edecek bir sonuç almalarını diliyorum. Allah yardımcıları olsun’ dedi
AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, 23 Mart Pazar günü yapılacak ve üniversitesi girişin ilk adımı olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı’nda (YGS), Aliağalı gençlere başarılar diledi.
İbrahim Etem Yorulmaz, sınava ilişkin yaptığı açıklamada, 23 Mart Pazar günü 2 milyonu aşkı genci hayatlarının önemli bir dönüm noktasında zorlu bir sınavın beklediğine dikkat çekti. 
Aliağalı gençlere, heyecanlanmadan ve sınav stresine girmeden bir sınav geçirmeleri tavsiyesinde bulunan İbrahim Etem Yorulmaz, bu sınavın sonucunun dünyanın sonu olmadığını hiçbir zaman akıllarından çıkarmamaları gerektiğini söyledi. 
Aliağa’yı marka kent yapmak üzere hazırladıkları projeler arasında ilçeye bir üniversitenin kurulmasını da planladıklarını hatırlatan İbrahim Etem Yorulmaz, böylece Aliağa’da yüksek öğretimde okuma hakkı elde etmiş gençler çağın gerektirdiği bilgi ve donanıma sahip bir üniversitede sıla hasreti çektirmeden ve ailelerinin yanında eğitim imkanı sağlamış olacaklarını kaydetti. 
İbrahim Etem Yorulmaz, “Aliağalı öğrenciler bugüne kadar yaptıkları hazırlıkların ve çalışmaların meyvelerini inşallah toplarlar. Şimdiden tüm sınava girecek öğrencilerin hem kendilerini hem ailelerini mutlu edecek bir sonuç almalarını diliyorum. Allah yardımcıları olsun. Bu vesile ile öğrencilerimizi yetiştiren ailelerimize ve öğretmenlerine de teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu. 
 
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14