• BIST 9079.97
  • Altın 2323.508
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9461
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Aliağalılar Çanakkale’ye Akın Etti

Aliağalılar Çanakkale’ye Akın Etti
Aliağa Belediyesi’nin Çanakkale Zaferi’nin 104.Yılı ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle düzenlediği Çanakkale Şehitliği ve Tarihi Yarımada ziyareti için 2 Bin 500 kişilik ilk kafile yola çıktı.

ALİAĞALILAR ÇANAKKALE’YE AKIN ETTİ

ÇANAKKALE ŞEHİTLİK ZİYARETİ İÇİN ALİAĞA’DAN 2 BİN 500 KİŞİLİK İLK KAFİLE YOLA ÇIKTI

ALİAĞA BELEDİYESİ’NDEN ÇANAKKALE’YE 50 OTOBÜSLÜK DEV KAFİLE

Aliağa Belediyesi’nin Çanakkale Zaferi’nin 104.Yılı ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle düzenlediği Çanakkale Şehitliği ve Tarihi Yarımada ziyareti için 2 Bin 500 kişilik ilk kafile yola çıktı. 

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/SERKAN ACAR PROJELERİ http://www.serkanacar.net/

“Ecdadımıza Gidiyoruz” sloganıyla düzenlenen ziyaret çerçevesinde 2 bin 500 Aliağalı 50 otobüs ile Cumhuriyet Meydanı’ndan hareket etti. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın da yer aldığı kafilede Aliağalılar günü birlik ziyaret ile şanlı Türk destanın yazıldığı topraklarda tarihe yolculuk edecek.

TARİHİ MEKÂNLAR VE ŞEHİTLİK ZİYARET EDİLECEK
Çanakkale’de gün boyu sürecek olan programda Aliağalılar; Kilitbahir Kaleleri, Namazgah Tabyaları, Mecidiye Tabyaları, Mecidiye Şehitliği ve Seyit Onbaşının Görev Yaptığı Top ve Anıt, Gerçek Şehit Mezarlıklarının Olduğu Şahindere Şehitliği, Zığındere Hastane Şehitliği, Seddülbahir Ertuğrul Tabyaları, Ertuğrul Koyu ve Yahya Çavuş Şehitliği, Arıburnu Anzak Koyu, Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezi, Bomba Sırtı Bölgesi, 57.Alay Şehitliği ve Kesikdere Şehitliğini ziyaret edecek. Yapılacak ziyaretlerle Çanakkale ruhunu yaşayacak Aliağa kafilesi pazar gecesi 01.30’da Aliağa’ya dönüş yapacak. 

YENİ ZİYARETLER PLANLAMAYA ALINDI
Aliağa Belediyesi tarafından 16 ve 24 Mart tarihlerinde de düzenlenecek ziyaretler ile binlerce Aliağalı Çanakkale’ye akın etmeye devam edecek. 24 Mart tarihinde düzenlenecek olan ziyarette ilk kez gideceklere öncelik verilecek. Aliağa Belediyesi vatandaşlardan gelecek olan talebe göre de 6 Mayıs’ta başlayacak olan Ramazan ayına kadar yeni Çanakkale ziyaret programını da planlamaya aldı. // EGE BASIN GRUBU

aliaga-canakkaleye-akin-etti-1.jpgaliaga-canakkaleye-akin-etti-5.jpgaliaga-belediye-baskani-serkan-acar-foto-1-028.jpg

Bu haber toplam 907 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14