• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

Aliağa’nın Çiftliği’ni Çocuklar Çok Sevdi

Aliağa’nın Çiftliği’ni Çocuklar Çok Sevdi
Aliağa Belediyesi tarafından canlı bitki kullanılarak Zeytinli Park içerisine konumlandırılan ve çeşitli hayvan

Aliağa Belediyesi tarafından canlı bitki kullanılarak Zeytinli Park içerisine konumlandırılan ve çeşitli hayvan figürlerinin yer aldığı ‘Aliağa’nın Çiftliği’ Aliağalıların ilgi odağı oldu. Hem yaz hem kış aylarında özellikle çocukların büyük ilgi gösterdiği Aliağa’nın Çiftliği doğal ve yeşil görünümüyle de dikkat çekiyor. 

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/SERKAN ACAR PROJELERİ http://www.serkanacar.net/

Gün içerisinde küçük gezintiler yapmak amacıyla Aliağa Belediyesi’nin adeta gül bahçesine dönüştürdüğü Zeytin Park’ı ziyaret eden vatandaşlar, ‘Aliağa’nın Çiftliği’ne uğramadan geçmiyor. Canlı bitki kullanılarak yapılan ve boyutları gerçeğe yakın hayvan figürleri görenlerin beğenisini kazanıyor.

Vatandaşların ilgisini çeken hayvan figürleri özellikle çocuklardan büyük ilgi görüyor. ‘Aliağa’nın Çiftliği’ni ziyaret eden aileler, hayvan figürlerinin önünde hatıra fotoğrafı çekilerek yaşadıkları güzel anları ölümsüzleştiriyor. İlçenin ismiyle de özdeşleşen ‘Aliağa’nın Çiftliği’nde; Tavuk, Horoz, Ördek, Koyun, Keçi, İnek, At ve Köpek figürleri yer alıyor. Günün her saatinde ziyaret edilebilen ‘Aliağa’nın Çiftliği’ gece ışıklandırmalarıyla da estetik bir görüntü sergiliyor.

Aliağa’nın Çiftliği’nin Aliağalılardan büyük ilgi gördüğünü belirten Aliağa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Cahit Ayan, “Canlı bitki formunun kullanıldığı hayvan figürlerini günün belirli saatlerinde suluyoruz. Bunun için otomatik sulama sistemi kullanıyoruz. Belirli periyotlarla da bakımlarını yapıyoruz. Aliağa Çiftliği zeytinli parkın adeta simgesi haline geldi. Büyük küçük her yaştan vatandaşımız Aliağa Çiftliği ziyaret ediyor” dedi. /EGE BASIN GRUBU

aliaganin-ciftiligi-(3).jpgaliaganin-ciftiligi-(2).jpgaliaganin-ciftiligi-(4).jpgaliaga-belediye-baskani-serkan-acar-(27)-003.jpg

Bu haber toplam 805 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14