• BIST 9079.97
  • Altın 2318.654
  • Dolar 32.35
  • Euro 34.9565
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Aliağasporlu Efsaneler Buluştu

Aliağasporlu Efsaneler Buluştu
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Aliağaspor’u geçmişte başarıdan başarıya koşturan emektar futbolcular yıllar sonra buluştu.

ALİAĞASPOR’UN EFSANE FUTBOLCULARI BULUŞTU

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Aliağaspor’u geçmişte başarıdan başarıya koşturan emektar futbolcular yıllar sonra buluştu.

Amatör liglerde ve 3.ligde uzun yıllar başarıdan başarıya koşan Aliağa Spor’un emektar futbolcuları yıllar sonra bir araya geldi. Amatörlükten profesyonelliğe geçiş döneminde Aliağaspor’a geçmişte büyük başarıların yaşatan futbolun usta ayakları Aliağa Masterlar Derneği’nin 3. sünü düzenlediği organizasyonda eski günleri yad etti. 
Aliağa’yı yıllarca önce toprak, sonra yeşil sahalarda başarıyla temsil eden, Aliağa’yı bir spor kentine dönüştüren emektar futbolcular, yıllar sonra Aliağa Belediyesi Şehir Stadının yeşil çimlerine çıktı. Emektar oyuncularda bu anlamlı organizasyonu düzenledikleri için Aliağa Masterler Kulübü Kaptanı Takdir Yarış’a teşekkür etti. 
Emektar sporcuların, kendileri gibi Aliağaspor’a ermek vermiş Aliağa Masterler kulübü oyuncularıyla yaptıkları maç 2-2 sona erdi. Aliağa’nın spor emekçileri, maçın ardından akşam yemeğinde buluştu. Yıllar sonra görüşen dostlar bol bol özlem giderdi.

ALİAĞASPOR 50 YILLIK KÖKLÜ BİR KULÜP

Aliağa Masterler Kulübü kaptanı Takdir Yarış, 50 yıldan fazla geçmişe sahip olan Aliağaspor’un sosyal anlamda kentin gelişimine katkısı olan köklü bir kurum olduğunu vurgulayarak, “Aliağaspor geçmişte futbolda büyük başarılar kazandı. Çocuklar, gençler spor sevgisini Aliağaspor’da öğrendi. Aliağaspor için geçmişte ter akıtan ve takımımızı başarıdan başarıya koşturan emektar futbolcu arkadaşlarımızla bir araya gelmekten büyük mutluluk duydum” dedi.

KAPTAN TAKDİR YARIŞ: ALİAĞASPOR BİZİM YUVAMIZ

Aliağaspor’un çoğu futbolcu için bir yuva olduğunu ve bu anlamlı buluşmayı her yıl tekrarlayacaklarını ifade eden Kaptan Yarış, “Halen futbol yaşantısını sürdüren, ya da tamamlamış ama bugün aramızda olamayan arkadaşlarımız var. Bu organizasyonun düzenlenmesinde büyük emeği olan sevgili arkadaşımız Nadir’e teşekkürlerimi sunuyorum. Türkiye’nin dört bir yanındaki arkadaşlarımızla, daha geniş katılımla bir buluşmayı her yıl tekrarlamak istiyoruz. ” diye konuştu.

Öte yandan Kaptan Yarış, yıllarca Aliağaspor’a malzemeci olarak hizmet ederek yaşanan tüm başarılarda katkısı olan ve gerçek anlamda hayatını Aliağaspor’a adamış ve hala Aliağa Masterlar Derneği’ne katkıda bulunarak Aliağa futboluna hizmet etmeye devam eden Mehmet Özdemir’e (Şeytan Mehmet) katkılarından dolayı teşekkür ettiğini söyledi.

ALİAĞA’NIN EMEKTAR FUTBOLCULARI BULUŞTU
Gelen futbolcular: Adnan Özbağcı (Teknik Direktör), Nadir(Kaleci), Engin, Tolga, Polat, Bilal, Zeki, Fehmi, Uğur Tuncay, Cüneyt,

Aliağa Masterler: Takdir, Şükrü, Ayhan, Özgür, Aydın, Ali(Kaleci), Orhan, Orhun, Memduh, Hamdullah, Mirza, Üzeyir, Laz İbo, Hasan, Metin.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14