• BIST 9084.03
  • Altın 2325.364
  • Dolar 32.3709
  • Euro 35.0299
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

“Aliağa’ya Hizmet İçin Hep Birlikte Çalışıyoruz”

“Aliağa’ya Hizmet İçin Hep Birlikte Çalışıyoruz”
Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, her yıl kutlanan ‘19 Ekim Muhtarlar Günü’nde Aliağalı muhtarlarla kahvaltı programında bir araya geldi.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, her yıl kutlanan ‘19 Ekim Muhtarlar Günü’nde Aliağalı muhtarlarla kahvaltı programında bir araya geldi. Aliağa’ya hizmet için hep birlikte çalıştıklarını belirten Başkan Serkan Acar, muhtarlıklardan gelen taleplerin kendileri için çok önemli olduğunu ve gerçekleştirilecek çalışmaların planlanması noktasında en önemli kurumun muhtarlıklar olduğunu söyledi.

Kahvaltı programı öncesinde Aliağa Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen törende Aliağa Muhtarlar Derneği Atatürk Anıtına çelenk sundu. Tören programına Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, muhtarlar, belediye meclis üyeleri, kurum müdürleri ile siyasi parti temsilcileri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Bozköy Mahalle Muhtarı Mehmet Öz yaptı. Muhtarlıkların devlet kurumlarını temsil ettiğini ifade eden Öz, “Muhtarlıklar, vatandaş ile devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Yönetim anlayışımızda, vatandaşımızın devlete ihtiyaç duyduğunda çalacakları kapının muhtarlıklarımız olduğu bilinci önemli yer tutmaktadır” dedi.  

“BAŞARIMIZIN EN BÜYÜK KAYNAĞI MUHTARLARIMIZDIR”
Muhtarlar Günü programı çelenk sunumunun ardından Güzelhisar Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltı programıyla devam etti. Aliağa’nın dört bir yanında farklı proje ve çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “Hep birlikte Aliağa’ya hizmet etmek için çalışıyoruz. Belediye projelerin planlanması ve hayata geçirilmesi noktasında mahallelerin sorunlarını en yakından bilen muhtarlarımız önemli bir yer tutuyor. Sorunların çözümü noktasında muhtarlarımızdan gelen talep ve öneriler bizim için çok değerli. Hayata geçirilen projelerin ve belediye çalışmalarındaki başarının en büyük kaynağı muhtarlarımızdır” dedi.

Bu haber toplam 183 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14