• BIST 9043.44
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

Aydemir, Saldırının MHP İlgisi YOK

Aydemir, Saldırının MHP İlgisi YOK
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Aliağa Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Abdürrehim Aydemir son günlerde yaşanan olaylarla ilgili yazılı açıklama yaptı. Aydemir, yaşanan olaylarla ilgili Milliyetçi Hareket Partisi ile Ülkü ocaklarının hiç bir alakası olmadı

MHP ALİAĞA İLÇE BAŞKANI  ABDURREHİM AYDEMİR "SABIR VE SÜKUNETLE TAKİP EDİYORUZ"

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Aliağa Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Abdürrehim Aydemir son günlerde yaşanan olaylarla ilgili yazılı açıklama yaptı. Aydemir, yaşanan olaylarla ilgili Milliyetçi Hareket Partisi ile Ülkü ocaklarının hiç bir alakası olmadığını, yaşanan kavganın siyasallaştırılmaya çalışanları hoşgörü ile karşılamaya çalıştıklarını belirtti.

AYDEMİR, “SALDIRININ MHP İLE İLGİSİ YOK “

Aydemir açıklamasında şu sözlere yer verdi: Değerli Aliağalılar Son günlerde yaşanmış olan bazı gelişmeler doğrultusunda Aliağa'nın huzurunu düşünmeden hareket eden münferit kişiler toplumsal algıyı ve gelişmeleri Milliyetçi Hareket Partisiyle ilişkilendirmeye çalışmakta ve telafisi zor durumların zeminini hazırlamaktadırlar. Tüm Aliağa halkı bilmelidir ki Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarının münferit olaylarla hiçbir alakası yoktur. Aliağa belediyesinde çalışmakta iken Tasarruf tedbirleri kapsamında işten çıkartılan Taşeron işçilerimizin yapmış olduğu demokratik eylemlere ne partimiz ne Ülkü ocaklarımız nede belediye personelinin hatta emniyet kuvvetlerimizin hiçbir sözlü yada fiziki saldırısı olmamıştır.

AYDEMİR “SABIR VE SÜKUNETLE BİZLERLE ALAKASI OLMAYAN OLAYLARI TAKİP ETMEKTEYİZ”

Basın açıklaması yapan eylemcilerin şunu iyi bilmesi gerekmektedir ki biz uzun yıllardır Aliağa'da birlikte yaşıyoruz ve herkes birbirini çok iyi biliyor. Buna rağmen emniyet kayıtlarında da geçen ; Gece yarısı bar ortamında şahısların alkollü iken karşılıklı kavgasını Siyasallaştırmaya çalışan eylemci kardeşlerimizi hoşgörü ile karşılamaya çalışmaktayız. Sabır ve sükunetle bizlerle alakası olmayan olayları takip etmekteyiz" dedi.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14