• BIST 9777.56
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Baro dergisi: Önce ve Sonra

Baro dergisi: Önce ve Sonra
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi Demokratik Sol Parti (DSP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve eski İl Başkanı Selçuk Karakülçe, CHP’nin Konak adayı, eski Baro Başkanı Sema Pekdaş’ın Atatür
DSP İZMİR BÜYÜKŞEHİR ADAYI KARAKÜLÇE: CHP KONAK ADAYININ ATATÜRK VE TÜRK BAYRAĞI KONUSUNDA SIKINTISI VAR
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 
Demokratik Sol Parti (DSP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve eski İl Başkanı Selçuk Karakülçe, CHP’nin Konak adayı, eski Baro Başkanı Sema Pekdaş’ın Atatürk ve Türk bayrağı konusunda sıkıntısı olduğunu belirterek bunu anlamakta zorlandıklarını söyledi. İzmir’de iki partinin siyaseti şekillendirme çabasının kabul edilemez olduğunu ifade eden Karakülçe, CHP adayının İzmir Barosu dergisinden Türk bayrağını kaldırttığını vurguladı. Eski ve yeni baro dergilerini gösteren Karakülçe, “CHP adayı baro başkanı olmadan önce dergide Türk bayrağı vardı. Sayın aday baro başkanı olur olmaz ilk iş olarak dergiden bayrağımızı kaldırttı. Bu kişinin Türk bayrağı konusunda bir sıkıntısı olduğunu görüyoruz. Bunu değerlendirmek halkımızın takdiridir. Bu aday, aynı zamanda evrensel kurallar bahanesiyle adliyede Atatürk rozeti takılmasını da türban ile bir tutmuştu. Bizim Atatürk ve Türk bayrağı ile sıkıntısı olanlarla sıkıntımız vardır” dedi.
30 Mart seçimlerinde Konak halkının göstereceği hassasiyet ile bu kişilere gerekli cevabı vereceğini ifade eden Karakülçe “Bizim adayımız Sayın Dr. Hakan Tartan, üç defa Türkiye’nin en başarılı belediye başkanı seçilmiş, devlet deneyimi olan, Atatürkçü ve çağdaş bir insan” diye konuştu.
 
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14