• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Başkan Öğretmenleri Unutmadı

Başkan Öğretmenleri Unutmadı
Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz yaptığı açıklamada eğitim-öğretim kalitesinin yükselmesinde öğretmenlere sunulan şartların çok önemli olduğu belirterek; “Ülkemizde eğitim-öğretim kalitesinin yükselmesi konusunda her kurum ve kuruluşa önemli görevler

BAŞKAN OĞUZ; “EĞİTİM KALİTESİNİN ARTMASI İÇİN ÇABA HARCIYORUZ”

ALİAĞA BELEDİYE BAŞKANI TURGUT OĞUZ’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ YENİVİZYON GAZETESİ /  Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz yaptığı açıklamada eğitim-öğretim kalitesinin yükselmesinde öğretmenlere sunulan şartların çok önemli olduğu belirterek; “Ülkemizde eğitim-öğretim kalitesinin yükselmesi konusunda her kurum ve kuruluşa önemli görevler düşmektedir. Bu konuda Aliağa Belediyesi olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Öğretmenlerimizin sadece eğitimi düşünecekleri bir eğitim ortamı oluşturmak için Belediye olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yaptığımıza inanıyoruz. ” dedi. 

Aliağa Belediyesi’nden eğitim seferberliği

Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, Aliağa’da eğitim ve öğretim çıtasının yükselmesi için Belediye olarak olanakların seferber edildiğini ifade ederek, “Cumhuriyetimizin güvencesi ve yarınları olacak genç kuşakları yetiştiren eğitim yuvalarımıza olanaklarımız ölçüsünde her türlü desteği verme çalışıyoruz. Gerek okullarımızın ihtiyaçları gerekse de öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Okullarımızın boyasından bakımına, çevre düzenlemesinden spor sahalarının yapımına kadar gücümüz ölçüsünde tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz.   Son olarak ilçemizdeki ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin kışlık kaban ihtiyaçlarını karşıladık. Öğretmenlerimizin sorun yaşamadan, sadece eğitimi düşünecekleri bir eğitim ortamı için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle birlikte, belediye olarak çaba sarf ediyoruz” dedi.

Başkan Oğuz’un öğretmenler günü mesajı

Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yayınladığı mesajında öğretmenlerin toplumun mimarları olduğunu söyledi. Öğretmenlerin fedakârlık, şefkat, bilgi ve donanımlarıyla karşılık beklemeksizin var gücüyle aydınlık bir Türkiye oluşturmak için çalıştıklarını belirten Başkan Oğuz;” Ülkenin kalkınması için Atatürk’ün yolunda özgürlüğü, bağımsızlığı, ulusal egemenliği, cumhuriyeti ve demokrasiyi koruyan, bu değerleri koruyup yüceltecek çağdaş kuşakları yetiştiren,  yurdun dört bir yanında her türlü güçlüğe ve olanaksızlığa rağmen görevlerini vefakârca yapan tüm eğitim neferlerimizin 24 Kasım Öğretmenler günü kutlu olsun. Öğretmenlerimizin yaşadığı tüm sıkıntılarının bir an önce giderilmesini diliyor,  başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere,  yaşamını yitirmiş tüm öğretmenlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum” dedi.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14