• BIST 9474.29
  • Altın 2495.998
  • Dolar 32.5975
  • Euro 34.7838
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C

Başkan Zolan ilçelerde “EVET”i anlatıyor

Başkan Zolan ilçelerde “EVET”i anlatıyor
BAŞKAN OSMAN ZOLAN 10 GÜNDE 10 İLÇEDE BİNLERCE KİLOMETRE YOL KAT ETTİ, EVET’İ ANLATTI

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 10 günde 10 ilçe ve ilçelere bağlı onlarca mahalleyi ziyaret ederek vatandaşlara “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini” anlattı. Gittiği her yerde yoğun ilgi ile karşılaşan Başkan Zolan, referandumun bir parti meselesi değil memleket meselesi olduğuna vurgu yaptı. 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, referandum çalışmaları kapsamında ilçe ilçe ziyaret ederek, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatıyor. Yaklaşık 10 gün içinde Bekilli ilçesinin Bükrüce, Gömce, Sırıklı, Poyrazlı, Kutlubey, Yeşiloba ve Üçkuyu Mahallesinde vatandaşlarla buluşan Başkan Zolan, Çal ilçesinde ise üreticiler, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Acıpayam’da ise Alcı, Gölcük, Kelekçi, Yumrutaş, Ucarı ve Yeşilyuva’yı ziyaret eden Başkan Zolan, Bozkurt’un Yenibağlar, Çambaşı, Cumalı ve İnceler Mahallesi’nde; Çardak’ın ise Söğüt, Beylerli, Çaltı ve Gölcüklü Mahallesi’nde vatandaşlar ile buluştu. 

TÜRKİYE’NİN NEDEN ‘EVET’ DEMESİ GEREKTİĞİNİ ANLATTI

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Çameli Belediyesinin Çameli ilçesine kazandırdığı 25,6 milyon TL’lik yatırımın toplu açılışı ve temel atma törenine katılan Başkan Zolan, Beyağaç’ta da vatandaşlarla bir araya geldi. Buldan’da ise Yenice, Oğuz, Doğan, Alacaoğlu, Çamköy, Türlübey, Karaköy, Boğazçiftlik, Sarımahmutlu, Kaşıkçı, Kurudere ve Alandız’ı ziyaret eden Başkan Zolan, Sarayköy’de de Beylerbeyi, Sığma, Cumhuriyet, Köprübaşı ve Aşağı Mahallede; Kale’de de Gölbaşı, Gülbağlıklar, Çamlarca, Karaköy ve Narlı Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşarak, referandumda Türkiye’nin neden ‘evet’ demesi gerektiğini anlattı.

MESELE PARTİ MESELESİ DEĞİLDİR

16 Nisan’da gerçekleşecek anayasa değişiklik referandumunun millet için, ülke için çok önemli olduğunu vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, şunları kaydetti: “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi bir parti meselesi değil, memleket meselesidir. Ortada bir memleket ve gelecek meselesi var, hepimiz bu memleketteyiz. O yüzden kararımızı hassas bir şekilde düşünerek vermeliyiz. A partisi, B partisi demeden ülkemizin istikrarı için, daha güçlü bir gelecek için 16 Nisan’da ‘Evet’ diyeceğiz.” 

DAHA GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN

Anayasa değişiklik maddelerini tek tek  anlatan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Anayasa değişikliği Türkiye’yi istikrara götürecektir. Ekonomik anlamda, bizleri, gençlerimizi ve çocuklarımızı daha ileriye götürecek. Ülkemiz dünya karşısında daha da güçlü olacak” diye konuştu. 

Aliağa  / Aliağa Haber / Aliağa Haberleri / Aliağa Gündem / İzmir / Yeni Vizyon Gazetesi 

 

Bu haber toplam 1065 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14