• BIST 9524.59
  • Altın 2524.253
  • Dolar 32.5759
  • Euro 34.6057
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Başkandan Öğrencilere Hediye

Başkandan Öğrencilere Hediye
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ YENİVİZYON GAZETESİ / 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde ilköğretim okulları arasında düzenlenen satranç turnuvasında dereceye giren öğrenciler Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz’un da katıldığı t

BAŞKAN OĞUZ ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRDİ.
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ YENİVİZYON GAZETESİ / 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde ilköğretim okulları arasında düzenlenen satranç turnuvasında dereceye giren öğrenciler Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz"un da katıldığı törende ödüllendirildi. Turnuvaya katılan öğrencileri tebrik eden Başkan Oğuz tüm öğrencilere satranç takımı hediye etti.  Petrokimya İlköğretim Okulu öğretmenlerinin öncülüğünde Aliağa Belediyesi ve özel bir dershanesinin sponsorluğunda gerçekleşen 5. Ulusal Egemenlik Satranç Turnuvası"nda dereceye giren öğrencilerin ödülleri Belediye Düğün Salonu"nda düzenlenen törenle verildi.

Dereceye girenlere kupa, madalya, nakit para
Kentteki 12 ilköğretim okulundan toplam 138 öğrencinin 3 kategoride yarıştığı turnuvada; 1. Kategoride dereceye giren öğrencilerin ödüllerini Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz verdi. 6,5 puanla 1. olan Petrokimya İlköğretim Okulu"ndan İsmail Han Bölük, 6 puanla 2. olan Gazi İlköğretim Okulu"ndan Bülent Mızgalı ve 5,5 puanla 3. olan Şehit Kemal Yeni Mahalle İlköğretim Okulu"ndan Yasin Eriş"in madalya ve kupalarını Başkan Oğuz verdi.  2. kategoride; 6 puanlı 3 öğrenci averajla sıralandı.  1. olan Cumhuriyet İlköğretim Okulu"ndan Deniz Kemeçe, 2. olan Gazi İlköğretim Okulu"ndan Mehmetcan Sağlam ve 3. olan Gazi İlköğretim Okulu"ndan Egemen Alp Meydan"ın madalya ve kupalarını İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Tatlıcı verdi. Ayrıca 3. kategoride 6,5 puanla 1. olan Gazi İlköğretim Okulu"ndan Ulaş Özkan, 6 puanla 2. olan Gazi İlköğretim Okulu"ndan Ubeydullah Eser ve 5,5 puanla Atatürk İlköğretim Okulu"ndan Muharrem Demiral"in madalya ve kupalarını İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sadettin Çınar verdi.

Aliağa Belediyesi Satranç Kulübü kupaları topladı.
Öğrencilerin, öğretmenlerin, velilerin ve ilçe milli eğitim camiasının yer aldığı ödül töreninde yarışmaya katılan tüm öğrencilere santranç takımı hediye eden Belediye Başkanı Turgut Oğuz dereceye giren öğrencilerin tamamına yakınının Belediye Satranç Kulübü öğrencilerinden oluştuğuna dikkat çekti. Başkan Oğuz; “1. Grupta ilk 10, 2. Grupta ilk 4, 3.grupta ilk 8 öğrenci aynı zamanda satranç kulübü öğrencilerinden olması çok sevindirici. Satranç kulübümüzün öğrencilerini ve yöneticilerini ayrıca turnuvada emeği geçen herkesi tebrik ederim.” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü"nden Aliağa Belediyesi"ne ve katkı koyanlara teşekkür 
Turnuvaya sponsor olan özel bir dershane de; 1. olan öğrencileri 75, 2. olan öğrencileri 50,  3. olan öğrencileri  25 lira nakit para ile ödüllendirirken,  turnuvanın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen önemli etkinliklerden biri olduğunu belirten Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Tatlıcı, “İlçemizdeki 12 ilköğretim okulundan yaklaşık 138 öğrencimiz bu yarışmaya iştirak etti. Bu turnuva bol ödüllü bir turnuva oldu. Sponsorlarımız; Aliağa Belediye Başkanlığımız ve özel bir dershanesi idi. Aliağa Belediye Başkanlığımız kupaları ve satranç takımlarının temin ve hediye edilmesinde gerçekten önemli bir görev üstlendi. Belediye Başkanımıza şahsen, ayrıca belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz katılımını arttırmak için para ödülü koyduk.  Turnuvada görev alan tüm arkadaşlarıma ve emeği geçen herkesi kutluyorum.” dedi.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14