• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Behçet Uz Ödülleri Sahiplerini Buldu

Behçet Uz Ödülleri Sahiplerini Buldu
Her beş yılda bir verilen Geleneksel Dr. Behçet UZ Sağlıkta, Tıpta, Eczacılıkta Başarı ve Üstün Hizmet Ödülleri Köprü- Hakimevleri Behçet Uz Parkı’nda düzenlenen törenle sahiplerine verildi

BEHÇET UZ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Her beş yılda bir verilen Geleneksel Dr. Behçet UZ Sağlıkta, Tıpta, Eczacılıkta Başarı ve Üstün Hizmet Ödülleri Köprü- Hakimevleri Behçet Uz Parkı’nda düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Tüm zamanların mükemmellik ödülü: Ayşe Mayda; Liyakat onur ödülü: Mehmet Haberal (katılamadı)ve Mehmet Füzun; Anı onur ödülleri Konak Belediye Başkanı Sema Pektaş (katılamadı), Konak Eski Belediye Başkanı Erdal İzgi, Konak Eski Belediye Başkanı Muzaffer Tunçağ’a takdim edildi.

Organizasyon Sancar Mağruflu güdümünde çeşitli kurum ve kuruluşların da desteği ile gerçekleştirildi. Konak Belediyesi içecek ikramlarında bulunurken Çankaya Mah. Yard. Dayanışma Derneği Başkanı Neşe Şermeti ve dernek üyeleri de helva dağıtarak katkıda bulundular.

BAŞARI HİZMET ÖDÜLLERİ

Prof. Dr. Ali Barutçu: Dokuz Eylül Üni. Tıp Fak. Plastik Estetik Ceraahisi, Yara Araştırma ve İyileştirme Ana Bilim Dalı; Prof. Dr. Çağrı Büke: Ege Üni. Tıp Fak. Enfeksiyon ve Klinik Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı; İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi Başhekimliği adına Başhekim Serdar Pedükcoşkun; Başkent Üniversitesi Tıp Fak. Zübeyde Hanım Hastanesi adına Başhekim Yard. Rıza Haşimoğlu; Dokuz Eylül Üni. Tıp Fak. Araştırma ve Uygulama Hastanesi adına Başhekim Prof. Can Karaca; Dokuz Eylül Üni. Tıp Fak.Kalp Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalı adına Prof. Dr. Erdem Silistreli; Prof. Erdem Tunçbay’ın, Prof. Dr. Nurcan Özdamar’ın ve Prof. Dr. Yusuf Erşahin’in anılarına Ege Üni. Tıp Fak. Beyin Cerrahisi Ana Bilim Dalı;  Dokuz Eylül Özel Ambulans ve Hasta Kurtarma Hizmetleri LTD. ŞTİ. ; Dr. Mustafa Enver’in ve Dr. Selahattin Akçiçek’in anılarına İzmir Tabipler Odası adına Prof. Fehmi Akçiçek; Ecz. Işık Boyacıgiller ve Ecz. Levent Kamacık adına Eczacı Dilek Olcay; KİT-VAK Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı adına Ramazan Soncul ve Yönetim Kurulu. / EGE BASIN GRUBU

 

Bu haber toplam 811 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14