• BIST 9135.11
  • Altın 2324.136
  • Dolar 32.3652
  • Euro 34.9554
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Belediyeden ÜCRETSİZ Eğitim

Belediyeden ÜCRETSİZ Eğitim
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Aliağa Belediyesi’nin en kapsamlı eğitim hamlesi resmen hayata geçiyor. “Çağdaş kent, sosyal belediyecilik” anlayışıyla farklı alanlarda yaptığı çalışmalarla hemşehrilerinin beğenisini toplayan Aliağa Belediyesi’nin eğitim alanında

ALBEM AÇILIYOR

ÖĞRENCİLERE “EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİ” GETİREN ALİAĞA BELEDİYESİ GENÇLİK EĞİTİM MERKEZİ (ALBEM) AÇILIYOR

5. SINIFTAN 12. SINIFA KADAR EĞİTİM ÖĞRETİM GÖREN ÖĞRENCİLERİN ÜCRETSİZ EĞİTİM ALACAĞI ALBEM’DE ÖĞRENCİLER DESTEK EĞİTİMİ ALACAK,  SINAVLARA HAZIRLANACAK

ALİAĞA BELEDİYESİ BASIN BÜLTENİ KUDRET KARAKULAK

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Aliağa Belediyesi’nin en kapsamlı eğitim hamlesi resmen hayata geçiyor. “Çağdaş kent, sosyal belediyecilik” anlayışıyla farklı alanlarda yaptığı çalışmalarla hemşehrilerinin beğenisini toplayan Aliağa Belediyesi’nin eğitim alanındaki en önemli projesi Aliağa Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (ALBEM)22 Eylül Cumartesi günü saat 13.15’de törenle açılacak. “Eğitime fırsat eşitliği getirdik” sloganıyla 22 Ağustos’ta kapılarını açan ALBEM öğrencilere ücretsiz eğitim verecek.

5. SINIFTAN 12. SINIFA KADAR

Aliağa Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi arasında imzalanan protokol ile hayata geçen ve öncelikle kentte yaşayan dar gelirli ailelerin başarılı öğrencilerin eğitim öğretim göreceği ALBEM’den yaklaşık  500 öğrenci faydalanacak. 5. sınıftan 12. (dahil) sınıfa kadar eğitim öğretim gören öğrencilere dershane formatında eğitim verecek ALBEM Pazartesi günleri hariç haftanın 6 günü hizmet verecek.

EĞTİM YUVASI ALBEM ÖĞRENCİLERİ GELECEĞE HAZIRLAYACAK

İnsanları hayata hazırlayan, kişisel ve toplumsal gelişmenin yegane unsurunun eğitim olduğunu belirten Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz; “Eğitim sistemimizdeki yetersizlikler ve eksiklikler çocuklarımızı farklı arayışlara itiyor,  sistem öğrencileri dershaneye gitmeye zorluyor. Bu kez de birçok ailelerin karşılayamayacağı maliyetler ortaya çıkıyor. ALBEM bir anlamda kentimizdeki dar gelirli ailelerin başarılı öğrencilerine eğitimde fırsat eşitliği sağlayacak. Eğitim yuvası ALBEM öğrencilerimizin sistemli ve bilimsel bir şekilde geleceğe hazırlanmasını sağlayacak, hedefe ulaşmaları için önemli bir açığı kapatacak.” dedi. 22 Eylül Cumartesi günü ALBEM’in resmi açılışını yapacaklarını belirten Başkan Oğuz; “Açılışımıza tüm yurttaşlarımızı bekliyorum. ”dedi.

ALBEM

Pazartesi günleri hariç haftanın 6 günü eğitim öğretim verecek ALBEM İstiklal Caddesi numara 18 adresinde (Seçkin Dershanesi eski yeri) hizmet verecek. 15 dersliği bulunan ALBEM’de 16 öğretmen görev alacak.  Ücretsiz olarak 5. Sınıftan 12. Sınıfa kadar eğitim öğretim gören öğrencilere eğitim verilecek, sınavlara hazırlanması sağlanacak. ALBEM’den yaklaşık 500 öğrenci faydalanacak.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14