• BIST 9079.97
  • Altın 2306
  • Dolar 32.3263
  • Euro 35.1055
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Büyükşehir’den Çevreci Okullara Bisiklet Ödülü

Büyükşehir’den Çevreci Okullara Bisiklet Ödülü
Büyükşehir’den Çevreci Okullara Bisiklet Ödülü

Denizli Büyükşehir Belediyesi, atık pil, bitkisel atık yağ ve ambalaj atıklarını ayrı bir şekilde toplayıp çevre temizliğine katkı sağlayan okulların öğrencilerine bisiklet hediye etti. Toplam 500 bisikletin dağıtım törenine katılan Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan, "Daha temiz bir çevre için birlikte çalışacağız" dedi. 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla atık pil, bitkisel atık yağ ve ambalaj atıklarını ayrı bir şekilde toplayıp çevre temizliği konusunda katkı sağlayan okulların öğrencilerine bisiklet hediye etti. Yenişehir Yürüyüş yolunda düzenlenen bisiklet dağıtım törenine, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Naciye Kapukıran, vatandaşlar, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Başkan Zolan, burada yaptığı konuşmada, "Bugün 5 Haziran Dünya Çevre Günü. Eğer çevremiz temiz olursa biz de sağlıklı ve mutlu bir ortamda yaşamış oluruz. Bu anlamlı günde çevre bilincini daha da üst seviyeye çıkarmak için Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak birçok etkinlik gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.

"DAHA TEMİZ BİR ÇEVRE İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"  
Çevreyi koruma anlamında gösterdikleri gayretlerden dolayı geri dönüşümde başarılı olan öğrencileri bisiklet ile ödüllendireceklerini ifade eden Başkan Osman Zolan, "Bisiklet en çevreci ulaşım aracı… Denizli, Türkiye’nin en temiz kentidir, suyu Türkiye’nin en temiz suyudur ve atıklarını da en iyi şekilde değerlendiren şehirdir. Denizli’yi daha ileriye daha güzele sizlerle birlikte götüreceğiz. Daha temiz bir çevre için birlikte çalışacağız” dedi.   

500 BİSİKLET DAĞITILDI
Konuşmaların ardından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tarafından, atık pil, bitkisel atık yağ ve ambalaj atıklarını ayrı bir şekilde toplayıp çevre temizliğine katkı sağlayan Ekrem Başer Ortaokulu, Zehra Suna Manasır Ortaokulu, Tekkeköy Ortaokulu, Dr. Necdet Durmuş Ortaokulu, Akhan Şehit Doğan Acar Ortaokulu ve Zümrüt Evler Okulu öğrencilerine toplam 500 adet bisiklet dağıtımı gerçekleştirildi. / EGE BASIN GRUBU

Bu haber toplam 851 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14