• BIST 9079.97
  • Altın 2318.654
  • Dolar 32.35
  • Euro 34.9565
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Cem Yılmaz İzmirliler İle Buluşuyor

Cem Yılmaz İzmirliler İle Buluşuyor
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Cem Yılmaz’ın senaristliğini, yönetmenliğini ve başrol oyunculuğunu yaptığı merakla beklenen komedi filmi “Ali Baba ve 7 Cüceler” in İzmir özel gösterimi,
CEM YILMAZ, MERAKLA BEKLENEN “ALİ BABA VE 7 CÜCELER” FİLMİYLE İZMİRLİLERLE BULUŞUYOR
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Cem Yılmaz’ın senaristliğini, yönetmenliğini ve başrol oyunculuğunu yaptığı merakla beklenen komedi filmi “Ali Baba ve 7 Cüceler” in İzmir özel gösterimi, 14 Kasım Cumartesi günü saat 16:00’da İzmir Optimum Outlet Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşecek.
 
“Ali Baba ve 7 Cüceler” filminin 13 Kasım’da vizyona girmesinin ardından İzmir özel gösterimi için Optimum’a gelecek olan Cem Yılmaz ve filmin başrol oyuncuları Cinemaximum sinemalarında yapılacak bu gösterimde hayranlarıyla buluşacak. Film öncesi ünlü komedyen Cem Yılmaz Optimum Avm Cinemaximum sinemalarında İzmirlilerle hep birlikte filmi izleyecek.
 
Optimum görkemli gösterime ev sahipliği yapacak
Optimum Outlet AVM Cinemaximum sinemalarında yapılacak galada Ali Baba ve 7 Cüceler filmi, izleyenleri macera ve eğlence dolu bir serüvene çıkaracak.
 
Film hakkında
Başarısız geçen iş hayatlarınının yapacakları yurt dışı seyahatinde değişeceğini düşünen Şenay ve İlber, katıldıkları bahçecilik fuarında yanlış kişilerle karşılaşıp beklemedikleri bir olayın tam ortasına düşerler. Zengin olma hayalini bir bahara bırakan Şenay ve İlber, dünyayı tehdit eden bir güç ile karşı karşıya olduklarını kısa zamanda anlayarak tüm insanlığı kurtarmanın yollarını aramaya başlar. Şenay Züccaciye’nin ortakları Şenay ve İlber, bahçe cüceleri satmaktadır. Yeniliğe ve gelişmeye açık şirketleri yeterince ilgi görmeyince Sofya’da yapılacak bir fuara katılmaya karar verirler. Fuar’da planladıkları istedikleri gibi gitmez ve oldukça karmaşaık bir ağı içine iyilerle , kötülerin tam ortasına düşmüşlerdir. Karşılaştıkları zorlukları kendi yöntemleri ile çözmeya çalışırken en yardımcıları Şenay’ın kalbini çalan güzel Rus kızı Veoronika ve eski Rus askeri Memedov olacaktır. Şenay ve İlber için artık hayat eskisi gibi olmayacaktır. Artık onlar para kazanmaya çalışan bir esnaf değil, insanlığın kurtuluşu için mücadele eden birer kahraman olma yolundadırlar.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14