• BIST 9079.97
  • Altın 2323.777
  • Dolar 32.352
  • Euro 34.9268
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

ÇİBEM’den Okul Derslerine Katkı

ÇİBEM’den Okul Derslerine Katkı
Çiğli Belediyesi Eğitim Merkezi (ÇİBEM), 2016-2017 eğitim öğretim döneminde öğrencilere ders desteği vermek üzere kayıt almaya başladı

ÇİBEM’DEN OKUL DERSLERİNE KATKI

Çiğli Belediyesi Eğitim Merkezi (ÇİBEM), 2016-2017 eğitim öğretim döneminde öğrencilere ders desteği vermek üzere kayıt almaya başladı.  ÇİBEM, 28 branşta verilen meslek kurslarından sonra, öğrencilerin derslerine ve sınavlara katkı sunmak üzere ilk kez önümüzdeki dönem öğrenci alacak.

Çiğli Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl hizmete açılan Çiğli Belediyesi Eğitim Merkezi, meslek edindirme kurslarının yanı sıra ilk kez öğrencilerin derslerine katkı sunmak üzere kurs verecek.  Çiğli Belediyesi’nin eğitime destek projelerinden biri olan eğitim merkezi 2016 – 2017 eğitim öğretim döneminde çeşitli branşlarda verilecek derslere öğrenci kabul edecek. Tamamen ücretsiz olacak kurslarda öğrenciler, matematik, fizik, kimya, biyoloji, Türkçe, tarih, coğrafya, felsefe, İngilizce, fen bilimleri ve sosyal bilgiler derslerine kayıt yaptırabilecek.  Öğrencilerden 5. Sınıftan 12. Sınıfa kadar olanların kayıt yaptırabileceği kurslar, belediye eski binası 4. Kattaki ÇİBEM’deki dersliklerde verilecek.

ÖĞRENCİLERİ BEKLİYORUZ

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, belediye olarak eğitim hizmetlerini önemsediklerini ve bu yönde önemli çalışmalar yürüttüklerini söyledi. 28 branşta mesleki eğitim verilen ÇİBEM’de önümüzdeki eğitim öğretim döneminde okul derslerine katkı sunacak çalışmayı hizmete sokacaklarını belirten Başkan Arslan, “Çeşitli derslerin verileceği kurslarımızın kayıtları başladı. Çocuklarımızı ve gençlerimizi ücretsiz vereceğimiz kurslara bekliyoruz. Hem derslerine destek olacağız, hem de okul sınavlarına hazırlık kursları olacak. Biz gençlerimizin ve çocuklarımızın yanındayız. Biz halkçı bir belediyeyiz ve halka dönük projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Kayıt için gerekli evraklar: Öğrenci ve veli nüfus cüzdan fotokopisi, 3 adet fotoğraf, öğrenim belgesi, ikametgah ve gelir durum belgesi. / EGE BASIN GRUBU

 

Bu haber toplam 1143 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14