• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Çok Dilli Eğitim Projesi Tam Gaz

Çok Dilli Eğitim Projesi Tam Gaz
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Doğanata Eğitim Kurumları İzmir Özel Fatih Koleji Proje Bölümü 2 yıldır 6 ortak ülkeyle sürdürdüğü ‘POLYGLOT’ isimli Avrupa Birliği Erasmus+ KA2 projesine
İFK’DA ÇOK DİLLİ EĞİTİM PROJESİ DEVAM EDİYOR
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Doğanata Eğitim Kurumları İzmir Özel Fatih Koleji Proje Bölümü 2 yıldır 6 ortak ülkeyle sürdürdüğü  ‘POLYGLOT’ isimli Avrupa Birliği Erasmus+ KA2 projesine tam gaz devam ediyor. Proje kapsamında dil eğitimi konusunda uzman Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Dil Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Hakkı Mirici “Çift Dilli Eğitim” konusunda İzmir Fatihli öğretmenlere seminer verdi. 
 
ÇOK DİLLİ EĞİTİMDE İKİNCİ PROJE ÇALIŞMALARI DA BAŞLADI.
Proje, öğrencilere erken yaşta çok dilli eğitimin sağlanabilmesi ve çocukların yabancı dili en iyi biçimde öğrenip, konuşabilmelerini amaçlayan POLYGLOT projesinin devamı niteliğinde Avrupa Birliği Erasmus+ KA2 projesi ‘CARING AND SHARING’ isimli proje de kabul edildi ve İngiltere’nin koordinatör olduğu bu projede 5 ortak ülke ile çalışılmaya başlanıldı.  İFK, projeler sayesinde ‘Çift Dilli Eğitim’ sisteminin etkili şekilde devamını getirmeyi amaçlıyor.
 
PROF.DR. MİRİCİ SEMİNER VERDİ.
Çalışmalar kapsamında dil eğitimi konusunda uzman Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Dil Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Hakkı Mirici ‘Çift dilli Eğitim’ hakkında İFK idareci ve öğretmenlerine seminer verdi. Seminerde ‘Çift Dilli Eğitim’ hakkında temel bilgiler, örnek uygulamalar, müfredat gibi konular ayrıntılı olarak incelendi. Seminer, öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşen ‘Çift Dilli Eğitim’ müfredatı hazırlama ve örnek ders işlenmesi çalıştayı ile son buldu. 
 
YABANCI DİL EĞİTİMİNE FARKLI YAKLAŞIMLAR GETİREN PROJE
Doğanata Eğitim Kurumları İzmir Özel Fatih Koleji Projelerden Sorumlu Müdür Yardımcısı Ümit KARADEMİR:  ‘POLYGLOT’ ve ‘CARING AND SHARING’ isimli Avrupa Birliği Erasmus+ KA2 projelerimizin, okulumuzda etkili şekilde uygulanabilmesi için hazırlıklarımız son hızla devam etmektedir. Okulumuz öğretmenlerine yönelik gerçekleştirilen seminer oldukça verimli geçti. İFK Proje Bölümü olarak eğitim ve öğretimde farklı yaklaşımlar getirmek için yeni proje çalışmalarımıza devam etmekteyiz.’ dedi. 
 
Doğanata Eğitim Kurumları İzmir Özel Fatih Koleji Genel Müdürü Sayın Ali Rıza DOĞANATA da ‘Okulumuzda çalışılan Avrupa Birliği projeleri kapsamında öğrencilerimizin yabancı dili yaşayarak öğrenmeleri sağlanmaktadır.’ açıklamasında bulundu.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14