• BIST 9079.97
  • Altın 2308.611
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0449
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C

Cumhur İttifakı'nın Büyükşehir Adayı Aliağa'da Duruyor

Cumhur İttifakı'nın Büyükşehir Adayı Aliağa'da Duruyor
Gazeteci Mithat Umutoğulları, Büyük İzmir’de yayınlanan 8. Gün programında kent siyasetindeki gelişmeleri değerlendirdi.

İZMİR’İN TANINMIŞ GAZETECİ VE TELEVİZYONCULARINDAN MİTHAT UMUTOĞULLARI’NDAN ÇARPICI ALİAĞA YORUMU

UMUTOĞULLARI'NDAN İDDİALI YORUM: CUMHUR İTTİFAKI'NIN BÜYÜKŞEHİR ADAYI ALİAĞA'DA DURUYOR

CHP’NİN İZMİR’DE YAPTIĞI ANKETTEN ALİAĞA BELEDİYESİ 1. ÇIKMIŞ

Gazeteci Mithat Umutoğulları, Büyük İzmir’de yayınlanan 8. Gün programında kent siyasetindeki gelişmeleri değerlendirdi. CHP’nin İzmir’de yaptığı anketten Aliağa Belediyesi’nin birinci çıkmasına değinen Umutoğulları, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın oldukça başarılı bir başkan olduğunun altını çizdi. Umutoğulları, “Eğer Cumhur İttifakı İzmir’de büyükşehir belediye başkanı adayı arıyorsa o aday Aliağa’da duruyor” dedi.

CHP’nin içini İzmir’de en iyi bilen Gazetecilerden olan Mithat Umutoğulları, Büyük İzmir’de yayınlanan 8. Gün programında Refik Pak’la birlikte İzmir siyasetini değerlendirdi. Umutoğulları CHP’nin İzmir’de yaptığı anketten Aliağa Belediyesi’nin birinci çıkmasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Umutoğulları’nın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

“ALİAĞA’DA HERKESİ KUCAKLAYAN BİR BELEDİYE VAR”
“Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın ikinci dönemiyle birlikte birçok kez polemiklerle gündeme gelmişti. Ama biz Aliağa’ya gittiğimizde halkın belediyeyle olan ilişkisi dikkat çekmişti. Aliağa’da siyasi kutuplaşmaların olmadığını, herkesi kucaklayan bir belediyenin olduğunu, bütün halkın kendi belediye başkanının rozetine bakmadan nasıl bir araya geldiğini görüyoruz. Serkan Acar’ın MHP’li olması ya da başka bir partiden olmasının çok da önemli olmadığını görüyoruz.

“30 YIL SONRA BU HASTANEYİ ‘SERKAN ACAR YAPTI’ DİYECEKLER”
Aliağa Belediyesi’nin kendi parasıyla yaptığı hastane projesi 2019’da başladı. Kaba inşaatı bitmek üzere. Bir sanayi kentinde olması gereken ve bütün bölgeye hitap edecek bir meslek hastalıkları hastanesi… Bu küçümsenecek bir durum değil. 30 yıl sonra bu hastaneyi kim yaptı diye sorulduğunda ‘Serkan Acar yaptı’ denecek. Aliağa’daki vatandaşlarımızla konuştuğumuzda başkandan övgüyle bahsediyorsa, başkanın parti rozeti sorgulanmıyorsa, bizim savunduğumuz ilkelerin ne kadar doğru olduğunu ortaya koyuyor. Serkan Acar bütün meslek gruplarının hepsine hitap eden etkinlikler yapıyor. Kaç tane belediye başkanı asker uğurlamaya gider mesela? Siz böyle küçük bir ilçede bile böyle bir hikaye yazabiliyorsunuz.

“CUMHUR İTTİFAKI ADAY ARIYORSA ALİAĞA’DA DURUYOR”
Bu hizmetlerin yarısını başka bir belediye başkanı yapsa Türkiye’de devrim yaptım diye gezer. Eğer Cumhur İttifakı İzmir’de büyükşehir belediye başkanı adayı arıyorsa o aday Aliağa’da duruyor. Belediye başkanlığının kitabını yazmış bu adam.

Bu haber toplam 713 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14