• BIST 9079.97
  • Altın 2324.509
  • Dolar 32.364
  • Euro 34.907
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Derece Koleji’nden Dikkat Dağınıklığına Çözüm

Derece Koleji’nden Dikkat Dağınıklığına Çözüm
Derece Koleji, öğrencilerinin yaşam kalitelerini yükseltmek, dikkat, odaklanma, hafıza başta olmak üzere bir çok zihinsel fonksiyonu geliştirmek için özel olarak geliştirilmiş Nörofix Bilişsel Gelişim metodu uygulayacak

DERECE KOLEJİ’NDEN DİKKAT DAĞINIKLIĞINA ÇÖZÜM

2015-2016 eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başlayan Derece Koleji, öğrenciye özel eğitim programları ile dikkat çekiyor. Son yıllarda bir çok öğrencinin sorunu olan dikkat dağınıklığı konusunda da alternatif çözüm üreten Derece Koleji, öğrenme sürecini  geliştiren Nörofix Bilişsel İşlev Geliştirme Metodu uygulamaya başlıyor.

PSK Danışmanlık tarafından geliştirilen Nörofix Bilişsel İşlev Geliştirme Metodu, kişiye özel bilişsel, zihinsel kapasiteyi artırmaya yönelik kullanılan bir gelişim metodu. Dikkat dağınıklığı, hafıza, muhakeme de güçlük çeken bireyler için hazırlanan bu metod ile bir çok öğrencinin başarısını artıran PSK Danışmanlık, bundan böyle Derece Koleji öğrencileri için fark yaratacak. 2016-2017 eğitim öğretim döneminde Derece koleji öğrencilerine özel egzersiz programları uygulanarak, Nörofix metodu ile yaşamın her alanında daha hızlı ve kalıcı öğrenmenin kapıları açılacak.

DAHA ETKİN ÇALIŞMA

Derece Koleji Kurucu Temsilcisi Ümit Ülkü, Nörofix Bilişsel  İşlev Geliştirme Metodu ile öğrencilerinin akademik başarısına artı değer katacaklarını söyledi. Ülkü, öğrencinin gelişimine, kişiliğine ve becerilerine uygun birebir takip programlarıyla bütünleşmiş eğitim sistemleri ile zihinsel kapasitesinin de en üst düzeyde kullanımını sağlayacaklarını anlattı. Türkiye’de bir ilke imza atacaklarını belirten Ülkü, öğrenciye özel yapılacak uygulamalar ile başarının önündeki tüm engelleri kaldıracaklarını vurguladı. Derece Koleji Kurucu Temsilcisi Ümit Ülkü, “PSK Danışmanlıktan eğitim alan öğrencilerin başarılarındaki artışı gözlemleyince, konuyu araştırdık ve uygulamaya karar verdik. Nörofix metodu ile Derece Koleji öğrencileri sadece akademik olarak değil, yaşamın her alanında daha başarılı bireyler olacaklar. Hafızayı etkin kullanma teknikleri, dikkati yoğunlaştıran egzersizler ile beyin gücünü aktifleştirerek, daha çok değil daha etkin çalışma becerisi gelişecektir.” diye konuştu. Ülkü,  Derece Koleji olarak misyonlarının, sahip olduğu potansiyelin farkında, sorumluluk duygusuna sahip, açık fikirli, çevresine ve kendisine katkı sağlayan, iletişim becerilerini geliştirmiş, lider özellikleriyle donanmış, akademik başarının yanı sıra spora ve sanata ilgili, ahlaklı ve dürüst kişilikli bireyler yetiştirmek olduğunu sözlerine ekledi.   

Derece Koleji,  720 öğrenci kapasitesi ile anaokul, ilkokul, ortaokul  bölümleri ile Gaziemir’de eğitim öğretim yapmaktadır.

NÖROFİX BİLİŞSEL İŞLEV GELİŞTİRME METODU NEDİR?

*Dikkat, hafıza ve problem çözme başta olmak üzere öğrenme sürecinde kullanılan bir çok beyin fonksiyonunu geliştirmek için yapılandırılmış etkin bir gelişim metodudur.
*Zihinsel gelişim araştırma ve geliştirme projelerinde uzun yıllar çalışan psikolog Büşra Anginer tarafından geliştirilmiş, yüzde yüz Türk zihinsel gelişim metodudur.
*Kişiye özel  uygulamalar, ölçümler ve özel egzersizler yapılmaktadır.
*Tüm egzersizler, sürelendirilmiş ve aşamalandırılmıştır.
*Materyallerin tamamı program için özel olarak tasarlanmıştır.
*Gelişim ve değerlendirmeler süreç ortasında ve sonunda veliye aktarılır.  

 

Bu haber toplam 1245 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14