• BIST 9079.97
  • Altın 2308.924
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.0934
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
» »

Efsane İçin Turnuvada Buluştular

Efsane İçin Turnuvada Buluştular
Bayraklı Belediyesi, Türk Futbolu ve Galatasaray’ın unutulmaz ön liberosu Erhan Önal için 50 yaş üstü masterler futbol Turnuvası düzenledi

Bayraklı Belediyesi, Türk Futbolu ve Galatasaray’ın unutulmaz ön liberosu Erhan Önal için 50 yaş üstü masterler futbol Turnuvası düzenledi. 5 numarayla özdeşleşen Önal’ı aynı takımda ter döken eski takım arkadaşları yalnız bırakmadı. 
Türk futbolu ve Galatasaray’ın yaşayan efsanesi, unutulmaz Neuchatel Xamax ve Monaco maçlarının kahramanı Erhan Önal adına Bayraklı Belediyesi Şehit Ümit Boz Spor Tesislerinde 50 yaş üstü masterler turnuvası düzenledi. Bir süre önce geçirdiği sağlık problemi nedeniyle zor günler geçiren Erhan Önal, şöhretler karması maçının başlama vuruşunu yaptı. 
Turnuvaya Bornova, Karşıyaka, Manisa ve Balçova 50 yaş üstü master karmaları katıldı. Erhan Önal için aralarında eski futbolcular Soner Tolungüç, Cüneyt Tanman, Hayrettin Demirbaş, eski hakem Yunus Yıldırım ve İsmet Arzuman ile birçok eski futbolcunun katılımıyla özel bir gösteri maçı da yapıldı. 
Bornova’nın Manisa’yı 4-3, Karşıyaka’nın Balçova’yı 2–0 yendiği ilk maçların ardından Manisa, Balçova’yı 5 -2 yenerek üçüncü olurken finalde Bornova’yı 3-0 yenen Karşıyaka takımı ise turnuvanın şampiyonluğunu elde etti. Maçların ardından şampiyon olan takımlar için ödül töreni düzenledi. Ege Masterler Federasyonu (EMF) Başkanı Recep Çolak ödül töreninde yaptığı konuşmada, Erhan Önal’ın Türk futbolunun unutulmaz isimleri arasına adını yazdırdığını, yurtdışında da futbol elçimiz olarak önemli bir görev yaptığını, geçirdiği rahatsızlığa rağmen sahalardan ayrı kalmayarak özellikle masterler için teşvik edici bir güç olmaya devam ettiğini söyledi. 

Sürpriz doğum günü 
Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle sağlık problemleri yaşayan Önal, maçlar ve ödül töreni sırasında duygusal anlar yaşadı. Bayraklı Belediyesi Başkan Vekili Veli Topal, Türk futboluna katkılarından dolayı Erhan Önal başta olmak üzere Cüneyt Tanman, Soner Tolungüç, Hayrettin Demirbaş ve eski hakemler İsmet Arzuman ve Yunus Yıldırım’a plaket verdi. Aynı zamanda doğum günü olan Erhan Önal’a bir sürpriz de düzenlendi. Sürpriz doğum günü karşısında duygu dolu anlar yaşayan Önal, pastayı arkadaşlarıyla birlikte kesti. 

“Güzel günler geçirdik” 
Önal için İstanbul’dan gelerek turnuvaya katılan Galatasaray’ın unutulmaz kaptanı Cüneyt Tanman, “Ben çok mutlu oldum. Erhan’ı uzun zamandır görmüyordum. Futbolun yaşı yok. Futbol bir aşk. Bütün arkadaşlar futbolu gerçekten çok seviyorlar. Sevmeseler bu işi yapmazlar. Bu işle uğraşmak da gönül işi. Hakikaten çok güzel günler geçirdik. Erhan’ın olduğu yerde biz her zaman olmaya çalışıyoruz. Çok keyifli bir turnuva oldu” dedi.

İzlenme: 7499
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14