• BIST 9079.97
  • Altın 2325.099
  • Dolar 32.3482
  • Euro 34.9469
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi “Akredite Oldu”

Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi “Akredite Oldu”
Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Eğitim Programına Hemşirelik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği(HEPDAK) tarafından “Akreditasyon Belgesi” verildi

EGE ÜNİVERSİTESİ HEMŞİRELİK FAKÜLTESİ “AKREDİTE OLDU”

Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Eğitim Programına Hemşirelik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği(HEPDAK) tarafından “Akreditasyon Belgesi” verildi.

Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Akreditasyon Belgesi Takdim Töreni, Hemşirelik Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Törene Ege Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yeşim Kirazlı, Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr.  Ayfer Karadakovan, Hemşirelik Eğitimi Akreditasyon Kurulu Başkanı Prof. Dr. Gülseren Kocaman, Hemşirelik Eğitimi Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği Başkanı Prof. Dr. Ayla Bayık Temel, Hemşirelik Fakültesi Akreditasyon Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Gönül Özgür, komisyon üyeleri, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

“BİZLERİ ONURLANDIRDI”

Prof. Dr. Yeşim Kirazlı, “Bugün 60 yılını geride bırakmış olan Ege Üniversitesi’nin gurur tablolarından biriyle karşı karşıyayız. Mühendislik Fakültesi, Tıp Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Yabancı Diller Yüksekokulu’ndan sonra Hemşirelik Fakültesi ’de  akredite olan fakültelerimiz arasına girerek bize mutluluk verdi. Eğitim ve öğretimin her aşamasında mükemmellik arayışı içinde olan fakültemiz, bugün almış olduğu belge ile kaliteli  bir eğitim öğretim programı vermeyi de garantilemiş oldu. Bazı başarılar bireyseldir ama o fakülteyi onurlandırır. Bazı ödüller bir ekip çalışmasıdır o fakülteye gurur verir. Bugün aldığımız belge gibi bazı çok özel başarı ödüllerimiz  bir fakültenin çalışanlarının tümünün emeğini içerir. Bunun içinde en değerli ödül olduğunu düşünüyorum”  diye konuştu.

“61 YILLIK BİR ÖĞRETİM KURUMUYUZ”

Akreditasyon sürecinden bahseden, bu belgeyi alana kadar yaşanılanları anlatan  Prof. Dr. Ayfer Karadakovan ise  “61 yıllık bir öğretim kurumuyuz ve bunu gururla söylüyorum ki Türkiye’de hemşirelik eğitimi veren fakülteler, sağlık bilimleri fakülteleri hemşirelik bölümleri ve yüksekokullar arasında en güçlü öğretim kadrosuna sahip olan kurumuz, bununla da övünüyoruz. İlkleri yaşayan bir kurum olarak yine bir ilki yaşamanın gururunu hep birlikte paylaştık. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma, tüm Değerlendirme Kurulu Üyelerine katılımlarınız ve sevincimizi paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Akreditasyon belgesinin takdim edilmesiyle büyük alkışlarla birlikte tören sona erdi. / EGE HABER GRUBU

 

Bu haber toplam 842 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14