• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3617
  • Euro 34.938
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Eğitimde İnovasyon Forumu

Eğitimde İnovasyon Forumu
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ YENİVİZYON GAZETESİ Türk Eğitim Derneği ve CEBİT tarafından gerçekleştirilen “Eğitimde İnovasyon” forumu, TED Ankara Koleji İncek Kampusu’nda eğitim dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirdi.

TED ALİAĞA KOLEJİ “EĞİTİMDE İNOVASYON”  FORUMUNA KATILDI
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ YENİVİZYON GAZETESİ Türk Eğitim Derneği ve CEBİT tarafından gerçekleştirilen “Eğitimde İnovasyon” forumu, TED Ankara Koleji İncek Kampusu"nda eğitim dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirdi.
          Foruma TED Aliağa Koleji İlköğretim Okulu Müdürü Orkun KARAPOSTAL, İngilizce öğretmeni Elif TOSUN ve Bilgisayar Öğretmeni Serkan BECEREN ve Genç İnovatif Girişimcilik Projesine katılan TED"li öğrenciler de katıldı.

            TED Aliağa Koleji İÖO Müdürü Orkun KARAPOSTAL, “Çok etkileyici ve önemli bilgiler edindiğimiz forumda özellikle eğitim kurumlarının yeni bilgi, fikir ve becerilerin üretilmesine katkıda bulunmasının önemi ile eğitim kuruluşlarında inovasyon kültürünün gelişmesine olanak sunacak ortamların yaratılmasının gerekliliğinin altı çizildi” dedi.

            Önemli isimlerin ağırladığı forumda, “Gelecek için eğitim programları ve politikaları”, “Geleceğin okulları ve geleceğin sınıfları”, “Hesap verebilirlik ve ölçümlemeler” ve “Gelecek için politika ve perspektifler” konu başlıkları altında görüşler paylaşıldı.
KİMLER KATILDI?
           Burcu Esmersoy"un Genel Moderatör olarak katıldığı foruma Thomas Frey (Davinci Enstitüsü Kurucusu ve Başkanı, Fütürist), Prof. Dr. Umran İnan (Koç Üniversitesi Rektörü), Prof. Dr. Sugata Mitra (Newcastle Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Eğitim Teknolojileri Profesörü), Ali Türker (Sebit Eğitim ve Bilgi Teknolojileri AŞ Proje Yöneticisi), Şirin Elçi (Technopolis Türkiye Direktörü), Prof. Dr. Tosun Terzioğlu (Sabancı Üniversitesi Eski Kurucu Rektörü), Prof. Dr. Teemu Leinonen (Aalto Üniversitesi Yeni Medya Tasarım Grubu Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi), Ufuk Tarhan (M-GEN Gelecek Planlama Merkezi Kurucusu & Fütüristler Derneği Başkanı), Anne Shaw (21.Yüzyıl Okulları Kurucusu ve Direktörü), Prof. Dr. Ziya Selçuk (Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi), Monica Martinez (KnowledgeWorks Vakfı Eğitim Stratejisi Departmanı Başkan Yardımcısı), Dr. Melek Çatak Işık (Sebit Eğitim ve Bilgi
 Teknolojileri AŞ Eğitsel Tasarım Takım Kaptanı),  Prof. Dr. Petek Aşkar (İzmir Ekonomi Üniversitesi Sosyoloji Bölüm Başkanı) konuşmacı olarak katıldılar.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14