• BIST 9063.53
  • Altın 2324.412
  • Dolar 32.3684
  • Euro 34.9498
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

Enerjisiyle adım atmadık yer Bırakmadı

Enerjisiyle adım atmadık yer Bırakmadı
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi Açıkladığı projeleri ve Aliağa’yı lider kent yapacak söylemleriyle vatandaşlardan büyük ilgi gören Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Adayı Barış Eroğ
CHP’NİN GENÇ BAŞKAN ADAYI BARIŞ EROĞLU, ENERJİSİYLE ALİAĞA’DA ADIM ATMADIK YER BIRAKMADI
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi  
Açıkladığı projeleri ve Aliağa’yı lider kent yapacak söylemleriyle vatandaşlardan büyük ilgi gören Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Adayı Barış Eroğlu, esnaf buluşmalarında da ilgi odağı oluyor. CHP’nin inşaat mühendisi genç Başkan adayı Eroğlu, kentte esnafla buluşup hem sorunlarını dinliyor hem de kente dair projelerini paylaşıyor. 
Aliağa’da doğup büyüdüğünü, kentin sorunlarını çok iyi bildiğini söyleyen genç Başkan adayı Barış Eroğlu, “Esnaf ve ticaret erbabımızın yaşadığı sorunları ve sıkıntıları biliyorum. Göreve geldiğimizde yapacağımız proje ve uygulamalarla Aliağa’nın ticari potansiyelini de geliştirerek esnafımızı güçlendireceğiz” dedi. 
 
HERKES SOSYAL BELEDİYECİLİKTEN MEMNUN KALACAK
Meclis Üyesi adaylarıyla birlikte Aliağa’da atım atılmadık yer bırakmayan CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Barış Eroğlu, son olarak İstiklal Caddesi ve İzmir Caddesi esnafıyla bir araya geldi. İşyerlerini tek tek ziyaret eden genç Başkan adayı girdiği her dükkanda büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılaştı. 
 
Cadde esnafına ”bu cadde üzerindeki sıkıntıları çok iyi biliyorum. İktidara geldiğimiz de bu sorunları gidererek, bu caddenin üzerinde sadece alışverişi değil aynı zamanda zamanın dolu dolu geçirilebilecek bir yer olması için çalışacağım”  diyen Eroğlu, “hep birlikte Aliağa’yı çok farklı bir kent yapacağız. Herkes sosyal belediyecilikten memnun kalacak” dedi.
 
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14