• BIST 9524.59
  • Altın 2487.649
  • Dolar 32.4801
  • Euro 34.6771
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

Eroğlu'ndan twitter sansürüne tepki!

Eroğlu'ndan twitter sansürüne tepki!
CHP’NİN 33 YAŞINDAKİ ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi ADAYI BARIŞ EROĞLU, ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU. BİLARDO VE MASA TENİSİ OYNAYAN GENÇ BAŞKAN ADAYI, PLAYSTATİONDA DA
CHP ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İNŞAAT MÜHENDİSİ BARIŞ EROĞLU: “ALİAĞA GENÇLİK VE ÜNİVERSİTE KENTİ OLACAK”
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi
Türkiye’nin emek, sanayi ve ticaret kenti Aliağa’da siyaset, 30 Mart yerel seçimlerinde gençleşecek. İlçede Siyasi partilerin bir çoğu genç adaylarla seçime girerken, CHP’nin 33 yaşındaki genç Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Barış Eroğlu, gençlere yönelik proje ve sözleriyle genç seçmenlerin dikkatini çekmeyi başardı. Son olarak Ege Üniversitesi Aliağa Meslek Yüksekokulu’nda gençlerle buluşan Eroğlu, keyifli dakikalar geçirdi. Barış Eroğlu, Halen bin 400 öğrencinin 7 farklı bölümde eğitim gördüğü yüksekokulun, göreve gelmesinden sonra sorunlarının çözülerek kente yakışır olanaklara kavuşturacağını söyledi. 
 
GENÇLERLE BİLARDO, MASATENİSİ, PLAYSTATİON OYNADI
CHP’nin 33 yaşındaki Aliağa Belediye Başkan adayı Barış Eroğlu, üniversite öğrencileriyle Meslek yüksekokulu yerleşkesinde bir araya geldi. Öğrencilerle Bilardo ve masa tenisi oynayan genç başkan adayı, playstationda da iddialı olduğunu gösterdi. “Aliağa’yı gençlik ve üniversite kenti yapacağım” diyen Genç Başkan Adayına öğrencilerin büyük ilgi göstermesi dikkat çekti. 
 
ALİAĞA, GENÇLİK VE ÜNİVERSİTE KENTİ OLACAK
Öğrencilere, gençlik ve eğitimle ilgili projelerini anlatan CHP’nin genç başkan Aday Barış Eroğlu, “Aliağa’da bir yüksekokul ya da üniversite kurulması için tüm çabamı göstereceğim. Aliağa Yeni Mahalle ve Çaltılıdere’de imar planlarında bulunan Üniversite alanlarına eğitim yatırımlarının yapılması için devlet ve vakıf üniversitelerini davet edeceğim. Biz, güçlü bir yerel yönetim iradesiyle, İlçemizde eğitime hizmeti amaç edinmiş dernek, vakıf ve kurumlara her türlü desteği verip önlerini açacağım. Eğitime katkı verecek kim olursa başımın üstünde yeri var” dedi.
Aliağa’yı üniversite ve gençlik kenti yapacak bir vizyonla yönetim sergileyeceklerini kaydeden Eroğlu, “Gençlik Merkezi, Su Sporları Merkezi, Açıkhava Tiyatrosu kompleksi, Kız ve Erkek Öğrenci Misafirhaneleri gibi doğrudan gençlerimize hitap edecek projelerimizi hızla Aliağa’ya kazandıracağız.” Dedi. 
 
BAŞBAKAN’IN TWİTTER YASAĞINA TEPKİ
CHP’nin genç Başkan adayı Barış Eroğlu, Twitter’in Başbakan’ın talimatıyla kapatılmasına da tepki gösterdi. “Yasaklardan medet ummak, gençlerden korkmak çözüm değil. Demokrasiyi, ifade özgürlüğünü genişletmek, gençleri anlamak ve dinlemek gerek” diye konuşan Eroğlu, “Bu çağda hiçbir baskı rejimi uzun süre ayakta kalamaz. Halkın haber alma ve Haberleşme özgürlüğüne vurulmuş bir darbedir Bu, adeta Sıkıyönetim ilanıdır. Kabul edilemez. 30 Mart, Türkiye’nin, Aliağa’nın geleceğine karar vereceği bir gün olacak.” Dedi.
Twitter’in Başbakan’ın talimatıyla kapatılmasına tepki gösteren Eroğlu’na öğrenciler de tam destek verdi. 
 
YGS İÇİN BAŞARI DİLEĞİ
Öte yandan bir mesaj yayınlayan CHP Aliağa belediye Başkan Adayı Barış Eroğlu, 23 Mart Pazar günü yapılacak olan YGS sınavına girecek öğrencilere başarılar dileyerek “dualarımız sizinle” dedi. 
 
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14