• BIST 9524.59
  • Altın 2494.526
  • Dolar 32.505
  • Euro 34.7385
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C

Fresh’n Soft Sektöründe Hedef Büyütüyor

Fresh’n Soft Sektöründe Hedef Büyütüyor
Türkiye’de 1992 yılında ıslak mendil kategorisini yaratan ilk firma olan Kardeşler Uçan Yağlar’ın lokomotif markası Fresh’n Soft, 1996’dan bu yana Türkiye’nin ilk yerli üretim ıslak mendil markası olarak hizmet vermeye devam ediyor.

FRESH’N SOFT SEKTÖRÜNDE HEDEF BÜYÜTÜYOR 

Türkiye’de  1992 yılında ıslak mendil kategorisini yaratan ilk firma olan Kardeşler Uçan Yağlar’ın lokomotif markası Fresh’n Soft, 1996’dan bu yana Türkiye’nin ilk yerli üretim ıslak mendil markası olarak hizmet vermeye devam ediyor. 

1957 yılında Gebze’de kurulan ve 14.000 m²’lik kapalı üretim tesislerinde başta Fresh’n Soft markası  olmak üzere, Mendix ve Medifresh markaları ile de yıllık 15 milyar yaprak mendil üretim kapasitesine sahip olan Kardeşler Uçan Yağlar’da; mikrobiyoloji, ar-ge ve kalite kontrol laboratuvarı ile kozmetik yönetmenliğine uygun olarak üretim gerçekleştiriliyor.  

Günlük kullanıma yönelik ıslak mendil ve havlular, antibakteriyel, mentollü ıslak mendiller, optik temizleme mendilleri, ıslak tuvalet kağıdı gibi ürünleriyle tüketicilerin hayatını kolaylaştırmaya yardımcı olan Fresh’n Soft’un bebek bakım ürün grubunda ise; bebek cildine özel ıslak havlulara ek olarak bebek bakım örtüsü, emniyetli kulak çubukları, emziren annelere özel göğüs pedi ürünleri bulunuyor. 

Oldukça geniş bir ürün portföyüne sahip olduklarını belirten Fresh’n Soft Pazarlama Yöneticisi Aysun Nayır, konuyla ilgili açıklamalarda bulunuyor: Nayır, “Kardeşler Uçan Yağlar olarak ilerleyen dönemler içinde anne ve bebek sağlığı başta olmak üzere her eve girebilen hijyenik ve pratik çözümler sunan inovatif ürünleri ürün gamımıza ekleyeceğiz. Bebek Bakım Ürünleri pazarında, bebeklerin ve annelerin tüm hijyen ihtiyaçlarını karşılayabilecek ürün portföyü yaratarak, Fresh’n Soft markası ile ilk günden itibaren bebeği için en iyiyi arayan annelerin ilk tercihi olmayı hedefliyoruz. 

Tesisimizde makine performanslarını artırıcı iyileştirmeleri sürekli yaparken, bir yandan da üretim kapasitemizi artırmak amacı ile yeni teknoloji makine ve ekipman yatırımı yapıyoruz” diye belirtiyor. 

DERMATOLOJIK, MIKROBIYOLOJIK TESTI OLMADAN ÜRÜN ÜRETMEK TÜKETICI IÇIN GERÇEKTEN ÇOK RISKLI! 
Söz konusu bebek sağlığı olduğunda bu konuda ekstra özen göstermek ve doğru ürünü seçmek gerekiyor diye belirten Fresh’n Soft Pazarlama Yöneticisi Aysun Nayır. “Biz  Fresh’n Soft olarak bebek grubu ürünlerimizin üretimi yapılırken onların hassas ciltlerine uygun ürünler üretiyoruz. Çünkü Bebeklerin cildinin pH değeri yetişkinlerin değerlerinden farklı oluyor. Mesela; Fresh’n Soft pişik önleyici ıslak bebek havlusu etkinliği test edilmiş, Türkiye’deki ilk pişik önleyici ıslak bebek havlusu olma özelliğini taşıyor. Uzun araştırmalar sonucu ar-ge çalışmaları 2,5 yılda tamamlanan ürünün etkinlik testi için dünyada saygın bir konuma sahip ünlü Alman Dermatest Laboratuvarı’nda geçer not aldığımız bebek grubu ürünlerimiz içerisinde yer alıyor. Bebek havlu gurubumuzda ek olarak Yenidoğan bebek cildine özel saf su ve pamuktan oluşan Yenidoğan Havlusu, zeytinyağı kaynaklı nemlendirici içeren, ekolojik sertifikalı aktiflerden oluşan Bebek Havlusu bulunuyor. Bebek Bakım havluları grubumuzdaki tamamen bitkisel ve ekolojik setifikalı aktifler içeriyor”.

Bunun yanı sıra bebek grubu ürünlerimiz içerisinde,  bebek temizleme pamuğu, göğüs pedi, bebek bakım örtüsü ve emniyetli bebek kulak temizleme çubukları bulunuyor.  Bebek grubu ürünlerimiz Paraben, alkol, parfüm, alerjen, phthalate, mineral yağ, hayvansal madde ve boya maddesi içermiyor.

“BEBEKLERI IÇIN ISLAK MENDIL KULLANAN EBEVEYNLER, DOĞRU ÜRÜN TERCIH EDERKEN DIKKAT ETMELI” 
Islak mendil sektörü Türkiye’de hızlı büyüyen bir pazar olarak dikkat çekiyor. Yerli ve yabancı markaların sayısının her geçen gün artması, sektörün çekiciliğini gözler önüne seriyor. Ancak sektörde ‘‘merdiven altı’’ olarak tabir edilen üreticiler, uygun olmayan koşullarda üretim yaparak,  ucuz fiyatlarla raflarda yer alarak tüketicilerin sağlığını doğrudan tehdit ediyorlar. Bu nedenle ıslak mendil alırken güvenilir şirket ve markaların ürünlerini tercih etmelerini öneriyoruz. / EGE BASIN GRUBU

Bu haber toplam 892 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14