• BIST 9079.97
  • Altın 2307.515
  • Dolar 32.3424
  • Euro 35.0714
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Genç Kızların Çeyizlerine Zarafet Katıyor

Genç Kızların Çeyizlerine Zarafet Katıyor
Dagi’nin iç giyim ve pijama koleksiyonu özel detayları ve şık tasarımlarıyla genç kızların çeyiz alışverişi listesine giriyor.

GENÇ KIZLARIN ÇEYİZLERİNE ZARAFET KATIYOR

Dagi’nin iç giyim ve pijama koleksiyonu özel detayları ve şık tasarımlarıyla genç kızların çeyiz alışverişi listesine giriyor. Genç kızların bu sezon tercihi zarafeti ön plana taşıyan fransız danteli ile şifonun tamamlayıcı birleşimi.
Genç kızların hayatlarının en mutlu gününe hazırlanmaları aylar öncesinden başlıyor. Bu hazırlıklardan bir tanesi de iç giyim ve pijama koleksiyonunun seçimi. Genç kızların bu tatlı heyecanına ortak olan Dagi, her yaşa ve her bedene hitap eden iç çamaşırı ve uyku koleksiyonlarıyla seçim sürecini kolaylaştırıyor.

TUTKU VE SADELİKTEN İLHAM ALIYOR
Dagi’nin tutkudan ve sadelikten ilham alarak tasarladığı iç giyim koleksiyonu, tüm zarifliği ile kadınların hayranlığını kazanıyor. Dantel ve şifonun mükemmel uyumunu ince detaylarla zenginleştiren koleksiyon, evlilik hazırlığı yapanlar için farklı modeller sunuyor. Dagi’nin iç giyim koleksiyonundaki beyaz takım grubu gelin olacak kadınların gözdesi olmaya aday. Beyazın sadeliğine sahip iç çamaşırlarının yanı sıra sezon trendlerini yansıtan açık yeşil, lacivert, pembe, kırmızı gibi renkler de gelinlerin tercihi oluyor.

SATEN GECELİK VE SABAHLIKLAR ÇEYİZLERİN BAŞROL OYUNCUSU
Yeni gelinlerin ihtiyacı olan iç giyim ürünlerini koleksiyonunda buluşturan Dagi, şıklığı ve sadeliği bir arada sunuyor. Mini saten geceliklerle kombinlenebilecek olan saten sabahlıklar dantel detaylarıyla öne çıkıyor. Uyku grubu koleksiyonuna mavi, bordo, yeşil, kırmızı, gri gibi çarpıcı renkler damgasını vuruyor./ EGE BASIN GRUBU

 

Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nde bugün saat 11:00 itibarı ile oluşan fiyatlar aşagıdaki gibidir./ EGE BASIN GRUBU

Bu haber toplam 1313 defa okunmuştur
Etiketler: , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14