• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Genç Sporcular Unutulmadı

Genç Sporcular Unutulmadı
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Genç yaşta hayatlarını kaybeden Aliağaspor altyapı oyuncuları adına düzenlenen geleneksel futbol turnuvası sona erdi. Aliağa Gençlik ve Spor Kulübünün bu yıl 10.sunu düzenlediği Geleneksel Kemal Harman, Övünç Yüksel, Doğancan Üzül
GENÇ SPORCULAR UNUTULMADI
 
YAŞAMINI YİTİREN GENÇ SPORCULAR TURNUVADA ANILDI
 
ALİAĞA GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜNÜN BU YIL 10.SUNU DÜZENLEDİĞİ GELENEKSEL KEMAL HARMAN, ÖVÜNÇ YÜKSEL, DOĞANCAN ÜZÜLDÜ FUTBOL TURNUVASI GENÇ SPORCULARIN ADINI YAŞATIYOR.
 
ALİAĞA BELEDİYESİ
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/  Genç yaşta hayatlarını kaybeden Aliağaspor altyapı oyuncuları adına düzenlenen geleneksel futbol turnuvası sona erdi. Aliağa Gençlik ve Spor Kulübünün bu yıl 10.sunu düzenlediği Geleneksel Kemal Harman, Övünç Yüksel, Doğancan Üzüldü Futbol Turnuvası genç sporcuların adını yaşatıyor. Mücadele gücü yüksek, fair-play ruhunun önde olduğu final maçlarında bol gol ve heyecan yaşandı. AliağaSpor Kulübü Başkanı Uğur Eren de final maçlarını izleyerek şampiyon takımlara kupalarını verdi.
 
ŞAMPİYONLAR HELVACISPOR VE BEŞİKTAŞ
Yaklaşık iki ay süren ve iki kategoride 45 takımını kıran kırana geçen mücadelesi sonrası ardı ardına oynan 2 final maçı sonrası 10. Kemal Harman, Övünç Yüksel ve Doğancan Üzüldü Futbol Turnuvası’nın şampiyonları belli oldu. Yıldızlarda Karabükspor’u 3-1 yenen Helvacıspor, Miniklerde ise Helvacıgücü’nü 3-2 yenen Beşiktaş şampiyon oldu. 
 
Aliağa Belediyesi Halı Saha Tesisleri’nde gerçekleşen final maçlarına yoğun ilgi vardı. Futbolseverlerin ve yıldız adayı futbolcu ailelerinin yoğun ilgi gösterdiği maçlarda küçük futbolcuların mücadelesi görülmeye değerdi. 
 
KUPALARINI BAŞKAN UĞUR EREN VERDİ
Turnuvanın Yıldızlar kategorisinde Şampiyon HelvacıSpor olurken, KaragümrükSpor 2., Beşiktaş ise 3. Oldu. Minikler kategorisinde şampiyon Beşiktaş olurken, 2. Helvacıgücü, 3. Gençler Birliği oldu. Şampiyonlar HelvacıSpor ve Beşiktaş kupasını Aliağa Gençlik Spor Kulübü Başkanı Uğur Eren’in elinden aldı.
 
GOL KRALLARI BATUHAN VE DAĞISTAN
Turnuvanın gol kralları Yıldızlarda HelvacıSpor’dan Dağıstan Aydın, Minikler kategorisinde ise Beşiktaş’dan Dağıstan Aydın oldu. Turnuvada gol krallarına, en çok asist yapanlara ve en az gol yiyen kalecilere ve en centilmen oyuncuya da ödülleri verildi. 
 
ÇOCUKLARIMIZI HİÇ UNUTMAYACAĞIZ
AliağaSpor kulübü Başkanı Uğur Eren yaptığı açıklamada, “çok küçük yaşlarda yaşamını yitiren üç sporcuyu unutmayacaklarını ifade ederek, ““3 genç arkadaşımız, oyuncumuz adına düzenlediğimiz turnuva ile onları bir kez daha andık. Çocuklarımızı hiçbir zaman unutmayacağız. İsimlerini her zaman turnuvalarla sportif aktivitelerle yaşatacağız” dedi.
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14