• BIST 9530.47
  • Altın 2473.433
  • Dolar 32.4948
  • Euro 34.8146
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 18 °C

Gençlik Merkezi ALBEM Açıldı

Gençlik Merkezi ALBEM Açıldı
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ BASIN BÜLTENİ KUDRET KARAKULAK / Aliağa Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (ALBEM) resmen açıldı. 5. Sınıftan 12. Sınıfa kadar eğitim öğretim gören öğrencilerin ücretsiz eğitim alacağı ALBEM’in açılışını Aliağa Belediye Başkanı Turg

ALİAĞA BELEDİYESİ GENÇLİK EĞİTİM MERKEZİ ALBEM AÇILDI.

5. SINIFTAN 12. SINIFA KADAR EĞİTİM ÖĞRETİM GÖREN ÖĞRENCİLERİN ÜCRETSİZ EĞİTİM ALACAĞI ALBEM’DE ÖĞRENCİLER DESTEK EĞİTİMİ ALACAK,  SINAVLARA HAZIRLANACAK.

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ BASIN BÜLTENİ KUDRET KARAKULAK / Aliağa Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (ALBEM) resmen açıldı. 5. Sınıftan 12. Sınıfa kadar eğitim öğretim gören öğrencilerin ücretsiz eğitim alacağı ALBEM’in açılışını Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz ve Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan birlikte yaptı. Başkan Oğuz ve Oğuzhan’ın yanı sıra ALBEM’in açılışına Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Eren, belediye meclis üyeleri, belediye bürokratları, ALBEM’in öğretmen ve öğrencileri, veliler ve çok sayıda davetli katıldı.

BAŞKAN OĞUZ; “ÇOCUKLARIMIZA VE KENTİMİZE HAYIRLI OLSUN”

ALBEM’in öğrencilere, öğretmelere ve kente hayırlı olmasını dileyen Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz; “Biz her çocuğumuzun doğru, nitelikli ve eşit eğitim almasından yanayız. Maddi yetersizlikler nedeniyle hiçbir çocuğumuzun eğitim öğretimden geri kalmasını, geleceğinin kararmasını istemiyoruz. Bu amaçla ihtiyaçolarak gördüğümüz bu projeyi hayata geçirdik. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve kentimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

“BU PROJE SİZİN İÇİN, BU FIRSATI İYİ DEĞERLENDİRİN“

ALBEM için veli ve öğrencilerden bol bol tebrik ve teşekkür alan Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz; ”Başarılı bir gelecek istiyorsanız. Mutlaka sitemli ve disiplinli bir şekilde derslerinize çalışmalısınız. Okuldaki açıklarınızı burada çok rahat kapatabilirsiniz, eksikliklerinizi giderebilirsiniz.  Bu projeyi sizin için yaptık. Bundan sonrası bir nevi size kalmış. Bu fırsatı iyi değerlendirin” sözleriyle öğrencilere öğüt verdi.

EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİNİN ADRESİ; ALBEM

22 Ağustos’ta kapılarını açan ALBEM Pazartesi günleri hariç haftanın 6 günü hizmet verecek. 15 dersliği bulunan ALBEM’de 16 öğretmen görev alacak.  Ücretsiz olarak 5. Sınıftan 12. Sınıfa kadar eğitim öğretim gören öğrencilere destek eğitimi verilecek, sınavlara hazırlanması sağlanacak ve yaklaşık 500 öğrenci faydalanacak.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14