• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C

Güzelhisar Sakinlerine Yol Sözü

Güzelhisar Sakinlerine Yol Sözü
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi Ak Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, Aliağa’da nereye gidilse herkesin yol sıkıntısını dile getirdiğini belirterek,
ETEM YORULMAZ’DAN GÜZELHİSAR SAKİNLERİNE YOL SÖZÜ
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi  
Ak Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, Aliağa’da nereye gidilse herkesin yol sıkıntısını dile getirdiğini belirterek, “Yol ve ulaşım konularında vatandaşların sıkıntılarını gidermek belediyenin asli görevidir. Vatandaşlarımız yararına olacak tüm sorunların giderilmesi konusunda gereken neyse yapılacağından kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.
Yorulmaz, “Yeni Şakran’da belediyecilik konusunda yaptıklarımızı herkes biliyor. Allah’ın izni, sizlerin de desteğiyle 30 Mart akşamı Demokrasi Meydanı’nda buluşup, birbirimize sarılarak Aliağa Belediyesi’ne birlikte gireceğiz” diye konuştu.
Ak Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, Güzelhisar ve Şehitkemal mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti. 
Güzelhisar sakinleri İbrahim Etem Yorulmaz’a, mahallelerine gelen tek yolun yıllardır bozuk olmasından dert yandı. Akşam saat 20.00’den sonra ulaşımın imkansız hale geldiğini anlatan Güzelhisarlılar, İbrahim Etem Yorulmaz’dan yardım istediler. 
Güzelhisar’a elini uzatmaya, kalbini uzatmaya geldiğini belirten Yorulmaz,şunları söyledi:
“Ben 5 yıl süreyle sizlere hizmet etmek için buraya geldim. Aliağa’da nereye gitsem aynı sorunlar var. Aliağa’da nereye gitsek herkes yol diyor. Yol ve ulaşım konularında vatandaşların sıkıntılarını gidermek belediyenin asli görevidir. Vatandaşlarımız yararına olacak tüm sorunların giderilmesi konusunda gereken neyse yapılacağından kimsenin kuşkusu olmasın. Yeni Şakran’da belediyecilik konusunda yaptıklarımızı herkes biliyor. Allah’ın izni, sizlerin de desteğiyle 30 Mart akşamı Demokrasi Meydanı’nda buluşup, birbirimize sarılarak Aliağa Belediyesi’ne birlikte gireceğiz.” 
İbrahim Etem Yorulmaz, mahalleden ayrılırken bir grup genç önünü keserek, halı saha talebinde bulundu.  Geleceğimizinteminatı çocuklar ve gençler için her şeyi yapmaya hazır olduklarını belirten Yorulmaz, “Yeni Şakran’da oturan gençlerimiz için halı saha ve zaman geçirebilecekleri bir gençlik merkezi yaptık. Orada yaptıklarımızın hepsini burada da yapacağız. Sizler her şeyin en iyisine layıksınız” diye konuştu.
 
BİZ KİMSEYE KÖTÜ DEMİYORUZ. BİZ DAHA İYİ YAPARIZ DİYORUZ
Daha sonra Şehitkemal Mahallesi’ne giden İbrahim Etem Yorulmaz, bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelerek, sohbet etti, sıkıntılarını dinledi. 
İbrahim Etem Yorulmaz, bugüne kadar söz verilip yapılmayan ne varsa yapmak için göreve talip olduklarını belirterek, “Biz kimseye kötü demiyoruz. Biz daha iyi yaparız diyoruz. Yeni Şakran’a geldiğimizde işçiler, memurlar 4 aydır maaş alamıyordu. Belediye ile ilgili onlarca icra davası olan bir belediye devraldık. Okula giden öğrenciler için servis otobüsü aldık. Okulların ihtiyaçlarını karşıladık. Bunlar sosyal belediyeciliğin şartı. Sizler istemeden bunlar yapılmalı, bu belediye başkanlarının görevi. 5 yıl içinde tüm bu sorunların üstesinden geleceğiz” diye konuştu. 
 
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14