• BIST 9524.59
  • Altın 2494.543
  • Dolar 32.5378
  • Euro 34.6868
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Hazırlıklar Devam Ediyor

Hazırlıklar Devam Ediyor
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Aliağa, İzmir Süper Amatör Ligi’nin 11.haftasında 6 Aralık Pazar günü kendi sahasında Dikili Çandarlıgücü ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.
ALİAĞA, DİKİLİ ÇANDARLIGÜCÜ MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Aliağa, İzmir Süper Amatör Ligi’nin 11.haftasında 6 Aralık Pazar günü kendi sahasında Dikili Çandarlıgücü ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.
 
Aliağa Şehir Stadında teknik sorumlu Serkan Şentürk yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Antrenman pas, taktik ve teknik çalışmaları ile devam etti. Antrenmanda kaleci antrenörü Gökmen Çalışkan yönetiminde şut çalışmasına katılan kaleciler Kıvanç Emre Özkal, Baturay Deregöz ve Doğukan Özdemir başarılı kurtarışları ile dikkat çekti. Yaklaşık 2 saat süren antrenman futbolcuların tam sahada yaptığı çift kale maç ile son buldu. Yüksek tempoda geçen antrenmanda futbolcuların neşeli ve son derece hırslı oldukları görüldü. Sakat futbolcunun bulunmadığı sarı siyahlı ekipte tüm futbolcular idmanda yer aldı. 
 
Maç fazlasıyla 21 puan ile ligin zirvesinde yer alan Aliağa, ev sahibi olmanın avantajını da kullanarak sahadan 3 puan ile ayrılmak istiyor. 17 puanla 5.sırada yer alan Dikili Çandarlıgücü ise alacağı galibiyet ile puan farkını azaltmak isteyecek. 
 
Sarı siyahlı ekip, 6 Aralık Pazar günü Aliağa Şehir Stadında saat 13.00’de başlayacak olan mücadelenin son hazırlıklarını Cumartesi günü yapacağı antrenman ile tamamlayarak kendi tesislerinde kampa girecek.
 
ŞENTÜRK: SAHADAN 3 PUAN İLE AYRILACAĞIZ
Maça mutlak galibiyet parolası ile çıkacaklarını belirten Aliağa FK teknik sorumlusu Serkan Şentürk, “Öncelikli hedefimiz seyir zevki yüksek bir oyun sergilemek. İyi oynadığımız ve yakaladığımız gol fırsatlarını iyi değerlendirebildiğimiz takdirde maçtan galip ayrılacağımızı düşünüyoruz. Rakibimiz ligin güçlü ekiplerinden ve şampiyonluğun önemli adaylarından. Ama biz maça hafta boyunca çok iyi hazırlandık. Teknik ekip ve futbolcularımız maçın ciddiyetinin farkında. Motivasyonumuz üst düzeyde. Taraftarımızın da büyük desteği ile sahadan 3 puan ile ayrılacağız” dedi.
 
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14