• BIST 9693.46
  • Altın 2506.421
  • Dolar 32.5726
  • Euro 34.7776
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

İzmir’in MHP’ye Teveccühü Artıyor

İzmir’in  MHP’ye Teveccühü Artıyor
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu; yerel seçim çalışmalarına Aliağa, Menemen, Çiğli, Karşıyaka v
MHP  GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AHMET KENAN TANRIKULU İZMİR’İN İLÇELERİNDE SEÇİM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
 
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu; yerel seçim çalışmalarına Aliağa, Menemen, Çiğli, Karşıyaka ve Bayraklı’da devam etti.
 
İKTİDAR RÜŞVET VE YOLSUZLUK İDDİALARININ YER ALDIĞI 4 BAKAN İLE İLGİLİ FEZLEKELERİN TBMM’DE GÖRÜŞÜLMESİNİ ENGELLİYOR…
Tanrıkulu, ilk olarak beraberindeki MHP İl Yöneticileri ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer ile birlikte Aliağa ve beldelerini ziyaret etti. Buradaki geniş katılımlı toplantılara katılan Tanrıkulu; ülkemizde devam etmekte olan başta yolsuzluk, rüşvet ve hukuk dışı uygulamaların ülkemize zarar vermeye devam ettiğini dile getirdi. İktidarın rüşvet ve yolsuzlukla ilgili 4 Bakan hakkındaki fezlekelerin önümüzdeki hafta TBMM’de görüşülmesini engellemek istediğini ifade eden Tanrıkulu, bu engellemenin millet iradesine saygısızlık olacağını belirtti.
 
AHISKA TÜRKLERİMİZE ÜVEY EVLAT MUAMELESİ YAPILIYOR…
Aliağa ziyaretlerinin ardından, Menemen’e geçen Tanrıkulu burada Ahıska’dan göç eden Türk vatandaşları ile birlikte ‘Ahıska Türkleri Sürgün Abidesi’ni ziyaret ederek, ardından Ahıska Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nde düzenlenen çok sayıda Ahıska Türkü’nün katıldığı toplantıya katıldı. 
Tanrıkulu buradaki toplantıda; ülkemizde yaşayan Ahıska Türkleri’nin yaşamsal sorunlarının devam ettiğini belirterek, 11 yıldır bu sorunların çözümlenmediğini dile getirmiştir. Oturma ve çalışma sorunları ile sağlık güvencelerine halen kavuşamayan Ahıska Türkleri’nden, Suriyelilere verilen Türk vatandaşlığının neden esirgendiğinin sorgulanması gerektiğini belirtmiştir.
 
ESNAF VE SANATKÂR KAN AĞLIYOR, SON 9 YILDA TOPLAM 1 MİLYON 145 BİN 641 ESNAF VE SANATKÂR MESLEĞİNİ BIRAKMAK ZORUNDA BIRAKILDI…
  Buradaki toplantısından sonra Menemenli esnaf ve sanatkârları ziyaret eden Tanrıkulu; son 9 yılda toplam 1 milyon 145 bin 641 esnaf ve sanatkâr mesleğini bırakarak sicil kaydını sildirdiğini söyledi. Esnaf ve sanatkârın halen büyük alışveriş mağazalarına kurban edilmekte olduğunu da vurgulayan Tanrıkulu; TBMM’ye 2008 yılında sunduğu ‘Perakende Ticaret, Alışveriş Merkezleri ve Büyük Mağazalar İle Esnaf ve Sanatkârlık Hizmetlerinin Düzenlenmesi Hakkında Kanun Teklifi’nin biran önce yasalaşması gerektiğini ifade etti.
 
MHP’NİN TBMM’DE YAPTIĞI ÇALIŞMALAR İKTİDARA GERİ ADIM ATTIRIYOR…
Çalışmalarına Çiğli’de ve Karşıyaka’da devam eden Tanrıkulu; burada da esnaf ve sanatkârlarımızı ziyaret ederek, Milliyetçi Hareket Partisi’nin her zaman esnaf ve sanatkârımızın yanında olduğunu belirtti. Tanrıkulu; TBMM’de onlar için vermiş olduğu ‘2464 Sayılı Belediye Gelirleri Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin ardından belediyelerin esnaf ve sanatkârımızdan almakta olduğu yüksek işgaliye, harç, vergi vb. diğer ücretleri iktidarın düşürmek zorunda kaldığını söyledi. Menemenli ve Çiğli’li esnafımızın gösterdiği yakın ilgi Milliyetçi Hareket Partisi’nin yerel seçim çalışmalarının etkisinin göstergesi olduğunu da ifade eden Tanrıkulu, ardından Bayraklı’ya geçti.
 
İZMİRLİLERİMİZİN MHP’YE TEVECCÜHÜ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR…
Bayraklı’da coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Tanrıkulu ve beraberindekiler, Milliyetçi Hareket Partisi’nin İzmir’in ihtiyacı olan çağdaş ve üretken belediyecilik anlayışını mutlaka İzmirlilerle tanıştıracaklarını belirttiler.
Tanrıkulu burada yaptığı konuşmasında; ülkemizin ciddî bir ekonomik daralmanın içinde olduğunu belirterek, bazılarının ayakkabı kutuları ve kasaları dolarken, vatandaşımızın alım gücünün her geçen gün daha da azaldığını vurgulamıştır. İktidarın sebep olduğu politik riskin her geçen gün insanımızı daha da bunaltmakta olduğunu söyleyen Tanrıkulu; 30 Mart Yerel Seçimlerinin bu yüzden çok önemli olduğunu dile getirdi. Sandıklara sahip çıkılmasının da önemine değinen Tanrıkulu; Bayraklı ve İzmirlilerin bu kez Milliyetçi Hareket Partisi’ni tercih etmekte olduğunu, bunu da her gittikleri yerde gösterilen yoğun ilgi ve teveccühten anlaşıldığını söylemiştir.
 
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14