• BIST 9524.59
  • Altın 2490.091
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.7328
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C

Kalitenin Temelinde Sevgi Vardır

Kalitenin Temelinde Sevgi Vardır
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / zmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığınca düzenlenen “Kalitede Farkındalık ve Eğitimde Kalite” seminerinde eğitimci olarak kat
KALİTENİN TEMELİNDE SEVGİ VARDIR 
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığınca düzenlenen “Kalitede Farkındalık ve Eğitimde Kalite” seminerinde eğitimci olarak katılan TSE İzmir Bölge Müdürlüğünden Baş denetçi, eğitmen ve toplam kalite uzmanı Tevfik Bıyıklı kalite hakkında önemli bilgiler aktardı.
 
Rektör Prof. Dr. Galip Akhan’ın da takip ettiği seminere, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İbrahim Kocabaş,  Prof. Dr. Turan Gökçe ile Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İrfan Karadede, Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah Körükçü, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Erkan Küçükkılınç, Daire Başkanları, Şube Müdürleri, çok sayıda akademik ve idari personel katıldı.
 
ÇAĞIMIZ KALİTE STANDARTLARININ UYGULANMASI ÇAĞI
Seminerin açılış konuşmasını gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Galip Akhan, profesyonelleşme ve daha nitelikli olabilme adına kalite yönetiminin olmazsa olmaz olduğunu vurguladı. Üniversite olarak kuruluştan bu yana kalite yönetim anlayışını benimsediklerini belirten Rektör Prof. Dr. Akhan, “Bugün iyi bir duruma geldiysek bu sebeptendir. Ölçmezseniz yönetemezsiniz. Kalite yönetimi ölçmeyi sağlıyor. Bu sayede yönetimde nerde olduğunuzun fotoğrafını çekiyorsunuz. Kurumumuza doğru şekilde yön verebiliyoruz. Bu bakımdan bu eğitimlere oldukça önem veriyorum.” diye konuştu. 
 
KALİTE İNSANLA BAŞLAR
Kalitenin verilen sözün tutulması olduğunu belirten TSE Eğitim Uzmanı Bıyıklı, “Kalite müşteri memnuniyetidir. Hizmet verdiğiniz kesim neresi olursa olsun zamanında memnuniyetin sağlanmasıdır. Kalitede zamanında ve doğru hizmeti sunmak çok önemlidir. Kaliteye bakış açısı kişiden kişiye değişebilir. Kalite, insanın farklı bakışıyla başlar. Kalite insanla başlar” dedi. 
 
KALİTE, HERKESİN AYNI YÖNE BERABER BAKABİLMESİDİR
“Stratejiniz, hata kaynaklarını ortadan kaldırmak suretiyle daha verimli, daha kaliteli eğitim ve öğretim olmalıdır” diyen Bıyıklı, kaliteyi sağlama işinin sadece kalite yönetim temsilcisinin işi olmadığını vurguladı. Kalite çalışmalarında en alt kademeden üst kademeye herkesin dahil olmasının şart olduğunu kaydeden Bıyıklı, “Kalite hep birlikte herkesin aynı yöne beraber bakabilmesidir. Kalitede asıl, en iyi insanların bir arada olması değil, aynı düşünceye sahip insanların bir arada olmasıdır. Hiç kuşkusuz herkesin kendine göre yetenekleri vardır. Önemli olan bu yetenekleri aynı amaç için kullanabilmektir. Kalitenin temelinde sevgi vardır.” şeklinde konuştu.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14