• BIST 9121.68
  • Altın 2324.222
  • Dolar 32.3597
  • Euro 34.9217
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

Karman Çorban Aliağa'da...

Karman Çorban Aliağa'da...
Tiyatro sahnelerinin sevilen oyuncularından Ömer Gecü ve Binnur Şerbetçioğlu’nun başrollerini paylaştığı ‘Karman Çorban’ adlı tiyatro oyunu Aliağalı seyircilerle buluştu.
‘KARMAN ÇORMAN’ ALİAĞA’DA GÜLMEKTEN KIRIP GEÇİRDİ
 
Tiyatro sahnelerinin sevilen oyuncularından Ömer Gecü ve Binnur Şerbetçioğlu’nun başrollerini paylaştığı ‘Karman Çorban’ adlı tiyatro oyunu Aliağalı seyircilerle buluştu. Aliağa Belediyesi Açıkhava Tiyatrosu’nda ‘İstanbul Kumpanyası’ oyuncuları tarafından sahneye konulan oyun, izleyenlerden tam not aldı.
 
Ramazan ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında tiyatronun birbirinden değerli eserlerini sanatseverler ile buluşturan Aliağa Belediyesi, son olarak Fransız yazar Claude Magnier’in kaleminden tiyatroya uyarlanan ‘Karman Çorban’ adlı oyuna ev sahipliği yaptı.
 
OYUNCULARDAN MUHTEŞEM PERFORMANS
‘İstanbul Kumpanyası’nın tiyatro severlerin beğenisine sunduğu oyunda yer alan Ömer Gecü, Binnur Şerbetçioğlu, Yavuz Topoyan, Gizem Maraşlı, Serap Gür, Tuncay Vicnelioğlu, Hande Akkent, Deniz Noyan, Kaan Şahin ve Taner Tuncay gibi sevilen oyuncular muhteşem performanslarıyla seyirciye keyif dolu dakikalar yaşattı.
Şaşırtıcı ve sürükleyici öyküsüyle tiyatro severlere doyumsuz bir aile komedisi izleten oyuncular, doğaçlama esprileriyle de seyirciden sık sık alkış aldı. Senaryo gereği konusu patron, para ve aşk üçgeninde gelişen oyun 2 perde halinde sergilendi.
 
GÜLMEKTEN KIRIP GEÇİRDİ
Yönetmenliğini Tarık Şerbetçioğlu’nun üstlendiği oyunun akışında yaşanan birbirinden komik tesadüfler Yeşilçam’ın unutulmaz Türk filmlerini aratmadı. Oyunun başkahramanı olan zengin işadamı Mümtaz İşbilir’in 'Bu kadar da şanssızlık olmaz!' dedirten hikâyesi 2 saat boyunca izleyenleri gülmekten kırıp geçirdi.
Gecenin sonunda sahneye çıkarak oyuncuları tek tek tebrik eden Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Özkurt, oyunculara Kyme Antik Kenti'ne ait sikkelerin tuğrası ile işlenmiş cam tabak hediye etti.
 
ŞERBETÇİOĞLU: ALİAĞA’NIN BÜTÜN SOKAKLARI KÜLTÜR KOKUYOR
Oyun bitiminde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Şerbetçioğlu, ”Aliağa’ya 20 yıl önce gelmiştim. Bugün yine burada olmak benim için mutluluk verici bir duygu. Kültür sanat açısından değerlendirdiğimizde Aliağa 20 yıl öncesine göre müthiş bir değişim ve gelişim göstermiş. Aliağa’nın bütün sokakları kültür kokuyor. İstanbul’da bile olmayan, yaşanmayan sanat etkinlikleri yavaş yavaş Aliağa’ya gelecek. Bu açıdan Aliağa çok büyük bir önem kazanacak" diyerek kendilerini tiyatro severler ile buluşturan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'a teşekkür etti.
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14