• BIST 9057.97
  • Altın 2293.771
  • Dolar 32.3117
  • Euro 35.128
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Kerem Eroğlu, Aliağa Su Ürünleri Kooperatifinin Yeniden Başkanı Seçildi

Kerem Eroğlu, Aliağa Su Ürünleri Kooperatifinin Yeniden Başkanı Seçildi
Aliağa Su Ürünleri Kooperatifi Genel kurulu yapıldı. Kurulda 56 üyenin oyunu alan mevcut başkan Kerem Eroğlu, yeniden seçilerek güven tazeledi.

Kerem Eroğlu, Aliağa Su Ürünleri Kooperatifinin Yeniden Başkanı Seçildi

Aliağa Su Ürünleri Kooperatifi  Genel kurulu yapıldı. Kurulda  56  üyenin oyunu alan mevcut başkan Kerem Eroğlu, yeniden seçilerek güven tazeledi.

Aliağa Su Ürünleri Kooperatifi’nin  Genel Kurul Toplantısı hafta sonu  Aliağa Ticaret Odası M. Ender Özer Seminer Salonu'nda yapıldı. Levent Üstün  başkanlığında Serkan Çulha   ve Adnan Yetiş ’den oluşan Divan kurulu yönetiminde gerçekleşen kongreye 64  kooperatif üyesi katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan kongrede denetleme ve faaliyet raporu okunduktan sonra 2  yıllık  Kerem Eroğlu yönetiminin tüm faaliyetleri, denetleme raporları oy birliğiyle kabul edildi.

Genel kuruludaki başkanlık seçimini , blok listeyle seçime gidilmesinin reddedildiği kurulda , çarşaf liste ile yapılan seçim sonucu 64 üyenin 56’sının oyunu alan Kerem Eroğlu başkan seçildi. Eroğlu’nun ardından en çok oyu alan Uğur Çoşkun (37 oy) ve Okan Kirazoğlu  (32 oy) ile yeni Yönetim kurulu oluşturuldu.

Genel Kurulda yeniden  başkan seçilen Eroğlu “Kongremiz bitti, seçimler demokratik şekilde gerçekleştirildi. ilçede balıkçılığının gelişmesi ve Bundan sonra yönetim kurulunu oluşturan arkadaşlarımla birlik  beraberlik içerisinde olup ilçede balıkçılığının gelişmesi  ve balıkçılık yaparak geçimini sağlamaya çalışan balıkçı esnaflarının sorunlarına çözüm üreterek ,kooperatifimizi daha ileriye taşıyabilmek için var gücümüzle çalışacağız.” Dedi // EGE BASIN GRUBU

1e7c663d-39e4-46ae-b924-9e863cdf332e---kopya.jpg

Bu haber toplam 552 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14