• BIST 9079.97
  • Altın 2323.777
  • Dolar 32.352
  • Euro 34.9268
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Komşu Köyün Delisi Bir Kez Daha Güldürdü

Komşu Köyün Delisi Bir Kez Daha Güldürdü
Aliağa Belediye Tiyatrosu (ALBET) tarafından hazırlanan ‘Komşu Köyün Delisi’ yoğun istek üzerine bir kez daha sahne dedi.

KOMŞU KÖYÜN DELİSİ BİR KEZ DAHA GÜLDÜRDÜ

Aliağa Belediye Tiyatrosu (ALBET) tarafından hazırlanan ‘Komşu Köyün Delisi’ yoğun istek üzerine bir kez daha sahne dedi.

Bu yılki ilk gösterimini yıl sonu kültür sanat etkinlikleri kapsamında gerçekleştiren komedi türündeki ‘Komşu Köyün Delisi’ adlı tiyatro oyunu yeniden Aliağalıların karşısına çıktı. Açıkhava Tiyatrosu’nda sahnelenen oyun Aliağalılara kahkaha dolu bir gece yaşattı. Yoğun ilgi gören oyunu Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, eşi Özlem Acar ve başkan yardımcısı Mehmedali Özkurt tiyatroseverler ile birlikte izledi.


‘Komşu Köyün Delisi’ Bir Kez Daha Güldürdü paylaşan: egeplay

Psikolog, yazar ve televizyon programcısı Üstün Dökmen’in kaleme aldığı oyunu Aliağa Belediyesi Sanatevi (ASEV) Tiyatro Eğitmeni Demet Saka yönetti. İki perde halinde sahnelenen oyunda; Isı ışıl Şahin, Sema Yıldırım, Çağla Sarı, Canan Günler, Fatih Bilir, Faruk İşlek, Hasan Cengiz, Gülden Büken, İnan Bilgiç, İlkan Şengül, Erdinç Develi, Pelin Türker, Deniz Demir, Gamze Gökalp, Görkem Çetin, Erkan Develi rol aldı. Delisi olmayan Çavuldur Köyü’nde yaklaşan muhtar seçimlerinin esprili bir dille anlatıldığı oyunda kursiyerler sahne performanslarıyla izleyiciden tam not aldı.

BAŞKAN ACAR: “İZMİR’E VE TÜRKİYE’YE GÜZEL BİR EKİP KAZANDIRACAĞIZ”

Gecenin sonunda sahneye gelen Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, ALBET oyuncularını tek tek tebrik ederek çiçek takdim etti. Aliağa’da gerçek bir şehir tiyatrosunun ilk adımlarının atıldığını belirten Başkan Serkan Acar, “Oyuncularımız bu oyuna hazırlanırken ciddi bir şekilde emek sarf ettiler. Oyunun yönetmeni Demet Saka ve her biri Aliağamızın değeri oyuncularımıza çok teşekkür ediyorum. Ama en büyük teşekkürü de siz değerli seyircimize etmek istiyorum. Burada sahne alan oyuncularımızı yalnız bırakmadınız. Burada tiyatro adına İzmir’e ve Türkiye’ye güzel bir ekip kazandıracağız. Bu amaca ulaşmak için en büyük etken seyircimizdir. Sizler destek verdikçe daha da büyüyeceğiz” dedi.

YÖNETMEN DEMET SAKA: “BİZ BİR AİLEYİZ”

Oyun sonrasında gazetecilere konuşan ASEV Tiyatro Yönetmeni Demet Saka, “Komşu Köyün Delisi’ni yoğun istek üzerine bir kez daha sahneledik. Bizleri yalnız bırakmayan seyircimize ve oyuncularıma çok teşekkür ediyorum. Yeni sezonda da tüm tiyatro severleri ALBET’te bekliyoruz. Aramızda herkesi görmek isteriz. Çünkü biz bir aileyiz” dedi./ EGE BASIN GRUBU

 

Bu haber toplam 1389 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14