• BIST 9656.17
  • Altın 2495.261
  • Dolar 32.5846
  • Euro 34.8318
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C

Köylere Gezici Kütüphane

Köylere Gezici Kütüphane
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ EGE HAKİMİYET / Aliağa Belediyesi Nadir Nadi Kütüphanesi Eylül ayından itibaren köylerde gezici kütüphane hizmeti vermeye hazırlanıyor.

NADİR NADİ KÜTÜPHANESİ YENİ HİZMET YERİNDE

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ EGE HAKİMİYET / Aliağa belediyesi"nin Sosyal ve Kültürel hizmetlerinde önemli bir yer tutan Nadir Nadi Kütüphanesi, vatandaşlara daha iyi hizmet vermek için yeni yerine taşındı .  20 yıldan bu yana kitapseverlere hizmet veren Kütüphane yeni yerinde daha etkin hizmet sunabilecek.
10 Binin üzerinde üyesi bulunan kütüphaneyi yeni yerinde ilk ziyaret edenlerde biri de Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz oldu. Başkan Oğuz; “Binlerce yıllık uygarlık birikimini binlerce kitapla bugüne taşıyan Kütüphanemiz yeni adresinde daha iyi şartlarda hizmet verecek.” dedi.
 
YENİ YERİNDE DAHA ETKİN HİZMET
Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Eren ve Münir Nurettin Bayrav, Belediye  Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte kütüphaneyi gezen Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz kütüphaneye olan ilginin her geçen gün arttığını belirterek “20 yıldan bu yana hizmet veren Nadir Nadi kütüphanemiz bundan böyle gençlerimize, çocuklarımıza, araştırmacılara ve tüm kitapseverlere daha iyi koşullarda hizmet verecek. Şu anda 10 binden fazla üyesi bulunan kütüphanemize okuyucu ilgisinin aratarak devam edeceğini düşünüyorum. İlçemiz ve kitapseverler için hayırlı olsun.”dedi.
 
KÖYLERE GEZİCİ KÜTÜPHANE HİZMETİ GELİYOR
Hükümet Caddesi Numara 40/1 adresine taşınan Aliağa Belediyesi Nadir Nadi Kütüphanesi yeni adresinde 150 m2 alanda hizmet verecek.  7"den 70"e herkesin faydalanabildiği ve 10 Binin üzerinde kitabın bulunduğu kütüphane yaz dönemlerinde hafta içi 8.30 – 17.30 saatleri arasında hizmet veriyor. Eğitim döneminin açılması ile beraber hafta içi ve Cumartesi günleri de okurları için kapılarını açan Aliağa Belediyesi Nadir Nadi Kütüphanesi Eylül ayından itibaren köylerde gezici kütüphane hizmeti vermeye hazırlanıyor.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14