• BIST 9524.59
  • Altın 2508.202
  • Dolar 32.5994
  • Euro 34.7296
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

Lise Mezunlarına Ücretsiz Kurs

Lise Mezunlarına Ücretsiz Kurs
Aliağa Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, lise mezunlarına yönelik üniversiteye hazırlık kursları açıyor.
ALİAĞA TÜPRAŞ HALK EĞİTİM MERKEZİ, ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK KURSLARI VERECEK
 
Aliağa Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, lise mezunlarına yönelik üniversiteye hazırlık kursları açıyor.
 
Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) ve Lisans Yerleştirme Sınavı’na (LYS) girmeye hazırlanan öğrencilerin; okul müfredatına ilişkin kazanımlarını tekrarlamayı, eksikliklerini gidermeyi ve bilgilerini zenginleştirmeyi hedefleyen destekleme kurslarının kayıtları, 1 Eylül Salı gününden itibaren 28 Eylül Pazartesi gününe kadar devam edeceği bildirildi.
 
Kurslara katılmak isteyen öğrencilerin başvurularını, Aliağa Tüpraş Halk Eğitim Merkezi, liseler, muhtarlıklar ya da aliagatuprashem.meb.k12.tr üzerinden online olarak yapabileceği belirtildi.
 
KONTENJAN SINIRLAMASI YOK
Liseden mezun olmuş tüm öğrencilerin okul eğitimini destekleyecek ve öğrencileri sınavlara hazırlayacak kursların ücretsiz olacağını açıklayan Aliağa Tüpraş Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fevzi Bayır, başvuru konusunda her hangi bir kontenjan veya sınırlamanın olmadığını söyledi.
 
KURSLAR SADECE LİSE MEZUNLARI İÇİN 
Kursların 2016 yılının Haziran ayına kadar devam edeceğinin bilgisini veren Bayır, “Halk Eğitim Merkezi bünyesinde verilecek olan kurslarımız sadece Lise mezunu öğrencilere yönelik olacak. Öğrencilerimiz, velilere hiçbir maddi külfet getirmeyecek olan kurslarımıza ücretsiz olarak katılabilecek. Milli Eğitim Müdürlüğü’nün görevlendireceği öğretmenler tarafından verilecek olan kurslarımız için fiziki altyapımızı hazırladık. Bu noktada öğrencilerimizin eğitimlerine destek ihtiyacını en iyi şekilde karşılamaya çalışacağız.” diyerek, kontenjan sınırlamasının da bulunmadığını belirtti.
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14