• BIST 9693.46
  • Altın 2507.371
  • Dolar 32.576
  • Euro 34.7718
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Masum Türker Aliağa'ya Geliyor

Masum Türker Aliağa'ya Geliyor
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi Demokratik Sol Parti Aliağa ilçe örgütü Genel Başkan Masum Türker’i ağırlayacak. Hakkı Ülkü ile birlikte seçimlerin en iddialı partisi durumda bulunan DSP, Aliağa’
DEMOKRATİK SOL PARTİ GENEL BAŞKANI MASUM TÜRKER ALİAĞA’YA GELİYOR.
 
ONUR AKIN KONSERİ SANATÇIYA YAPILAN BASKILAR SONUCU İPTAL EDİLDİ.
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 
Demokratik Sol Parti Aliağa ilçe örgütü Genel Başkan Masum Türker’i ağırlayacak. Hakkı Ülkü ile birlikte seçimlerin en iddialı partisi durumda bulunan DSP, Aliağa’da Genel Başkan Masum Türker’e görkemli bir karşılama yapacak. Türker, 15 Mart Cumartesi günü Saat 14.00’da İzmir Caddesi üzerinde bulunan merkez seçim ofisinin açılışını yapacak, seçimlere yönelik değerlendirmelerde bulunacak. 
 
Genel Başkan Masum Türker’i en iyi şekilde karşılayarak merkez seçim ofisinin açılışını yapacaklarını ifade eden DSP Aliağa Belediye Başkan Adayı Hakkı Ülkü, Aliağa’nın halkının büyük bir özlemle 30 Mart yerel seçimlerini beklediğini belirtti. DSP Aliağa Adayı Ülkü; “Aliağa halkı hizmet beliyor, değişim bekliyor, doğru dürüst yönetim istiyor. Bunlarında Hakkı Ülkü ile yapılacağını çok iyi biliyor. Her gün sokakta her gün birkaç köydeyiz. Halkımız adeta hizmete susamış. ” dedi. 
 
Gündemlerinde bir de Onur Akın konseri olduğunu,duyurusu yapılan konseri sanatçıya yapılan baskılar sonucu iptal etmek zorunda kaldıklarını ifade eden Hakkı Ülkü; “Hakkı Ülkü’nün aday olmasını engelleyen zihniyet, beni nasıl mağdur ettiyse Aliağa halkınıda Onur Akın’ı da mağdur etmiştir. Onur Akın konserini halkımıza çok gören zihniyeti halkımızın takdirlerine sunuyorum. Halkın gücü dışında hiçbir gücü meşru görmüyorum. Onur Akın konserini engelleyenler Hakkı Ülkü’nün başkan olmasını engelleyemeyecek. Beni Aliağa halkı aday yaptı. Aliağa halkının tekrar başkan yapacağından kuşku duymuyorum” dedi. 
 
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14