• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C

Mehmet Akif Ersoy’u anma etkinliği

Mehmet Akif Ersoy’u anma etkinliği
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi AK Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, Büyük şair Mehmet Akif Ersoy’un İstiklal Marşı ile milli mücadeleyi ölümsüzleştirdiğini belirterek,
İBRAHİM ETEM YORULMAZ, MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA ETKİNLİĞİNE KATILDI
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 
AK Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, Büyük şair Mehmet Akif Ersoy’un İstiklal Marşı ile milli mücadeleyi ölümsüzleştirdiğini belirterek, bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, değerli vatan şairi Mehmet Akif Ersoy’u, İstiklal Savaşı’nın tüm kahramanlarını rahmetle ve minnetle andığını bildirdi.
Ak Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, İstiklal Marşı’nın kabulünün 93. Yıldönümü ve İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy’u anma günü kapsamında Aliağa Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen törene katıldı. 
Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başlayan törende, Aliağa Anadolu İmam Hatip lisesi öğrencileri Mehmet Akif Ersoy’un hayatını canlandırdı. Törene, Aliağa Kaymakam Bayram Yılmaz, Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, Ak Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar Akbulut ve siyasi partilerin belediye başkan adayları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin performansı izleyenlerden tam not alırken, uzun süre ayakta alkışlandı. Program sonunda Ak Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, sahneye çıkarak tüm öğrencileri sergiledikleri performanstan dolayı tek tek tebrik etti. 
 
MEHMET AKİF ERSOY, İSTİKLAL MARŞI İLE MİLLİ MÜCADELEYİ ÖLÜMSÜZLEŞTİRDİ
İbrahim Etem Yorulmaz, İstiklal Marşı'nın TBMM'de milli marşımız olarak kabulünün 93. Yıl dönümünü millet olarak hep birlikte büyük bir mutluluk, büyük bir gurur içerisinde kutladıklarını belirtti. 
Büyük şair Mehmet Akif Ersoy’un İstiklal Marşı ile milli mücadeleyi ölümsüzleştirdiğini belirten İbrahim Etem Yorulmaz, bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, değerli vatan şairi Mehmet Akif Ersoy’u, İstiklal Savaşı’nın tüm kahramanlarını rahmetle ve minnetle andığını söyledi. 
 
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14