• BIST 9136.05
  • Altın 2324.383
  • Dolar 32.3675
  • Euro 34.9483
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Mehmet Saka Pilav Günü

Mehmet Saka Pilav Günü
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ GÜNAYDIN EGE GAZETESİ / Aliağa’nın köklü ve eğitim kalite standardı yüksek kurumlarından olan Mehmet Saka ilköğretim okulu, öğrencileri ve velileri 14. geleneksel yılsonu pilav gününde buluşturdu.

ALİAĞA MEHMET SAKA İLKÖĞRETİM OKULU"NUN GELENEKSEL PİLAV GÜNÜ, EĞİTİME GÖNÜL VERENLERİ BİR ARAYA GETİRDİ.

MEHMET SAKA İLKÖĞRETİM OKULU"NDAN 14. PİLAV GÜNÜ ETKİNLİĞİ

ALİAĞA BELEDİYE BAŞKANI TURGUT OĞUZ; “OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİ İYİ EĞİTİMLE YAŞAMA HAZIRLIYOR. EĞİTİMDE KALİTEYLE BİRLİKTE TRAFİK, ÇEVRE DUYARLILIĞI GİBİ SOSYAL VE KÜLTÜREL SORUMLULUK ÇALIŞMALARIYLA DA ÖĞRENCİLERİNİ DONANIMLI HALE GETİRİYOR.”
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ GÜNAYDIN EGE GAZETESİ / Aliağa"nın köklü ve eğitim kalite standardı yüksek kurumlarından olan Mehmet Saka ilköğretim okulu, öğrencileri ve velileri 14. geleneksel yılsonu pilav gününde buluşturdu.


14.sü düzenlenen pilav gününde çeşitli gösterilerin yanında halk oyunları oynandı. Öğrencilerin iş ve teknik eğitim derslerinde yaptıkları eşyalar sergi ile katılanların beğenisine sunuldu.
Aliağa"da eğitimdeki başarısı ve sosyo kültürel aktiviteleriyle öne çıkan Mehmet Saka İlköğretim Okulu"nun geleneksel pilav gününe Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, Başkan yardımcısı Uğur Eren, Belediye Meclis üyeleri, Aliağa Spor Kulübü Başkanı Metin Timurhan ve Yönetim kurulu üyeleri, eğitimciler, veliler ve öğrenciler katıldı.

EĞİTİMDE KALİTE İLE DONANIMLI ÖĞRENCİ YETİŞİYOR
Okulun geleneksel etkinliğinde öğrenciler, öğretmenler ve veliler tarafından yapılan çeşitli elişi ürünlerin sergileri de büyük ilgi gördü. Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, Okulun eğitimde gösterdiği başarılı performansa dikkat çekerek, “Okulumuz öğrencilerini iyi eğitimle yaşama hazırlıyor. Eğitimde kaliteyle birlikte trafik, çevre duyarlılığı gibi sosyal ve kültürel sorumluluk çalışmalarıyla da öğrencilerini donanımlı hale getiriyor. Bu yıl 14.sü düzenlenen Pilav günü öğrencileri, velilerimizi, Aliağa"daki kurumları ve eğitim camiasını bir araya getiriyor. Okulun başarılarının devamını diliyorum” dedi.

OKUL MÜDÜRÜ CEYLAN, “PİLAV GÜNÜ EĞİTİME GÖNÜL VERENLERİ BULUŞTURUYOR”
Okul Müdürü Turgay Ceylan, Mehmet Saka ilköğretim okulunun çağdaş bir eğitim vizyonuyla yarınlara güvenle baktığını ifade ederek, “Bu tür geleneksel etkinlikler eğitimin tüm bileşenlerini bir araya getiriyor. Öğrencilerimiz, velilerimiz, Öğretmenlerimiz, okullarımıza her zaman destek veren kurumlarımız bu etkinliklerde buluşuyor. Aliağa Belediye Başkanımız Sayın Turgut Oğuz"un ve misafirlerimizin okulumuza gösterdiği yakın ilgi ve teveccüh için şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14