• BIST 9548.09
  • Altın 2500.291
  • Dolar 32.4986
  • Euro 34.5676
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 26 °C

Melis & Cenk Sökmen Aliağa'da...

Melis & Cenk Sökmen Aliağa'da...
Müzisyen kuzenler Melis Sökmen ile Cenk Sökmen’in Aliağa konseri nefesleri kesti.Aliağa Belediyesi tarafından bu yıl 2’incisi düzenlenen ‘Caz Günleri’nde sahne alan Melis & Cenk Sökmen, birbirinden güzel yorumları ile Açıkhava Tiyatrosu’nu dolduran müzik
MÜZİSYEN KUZENLERDEN NEFESLERİ KESEN KONSER
 
Müzisyen kuzenler Melis Sökmen ile Cenk Sökmen’in Aliağa konseri nefesleri kesti.Aliağa Belediyesi tarafından bu yıl 2’incisi düzenlenen ‘Caz Günleri’nde sahne alan Melis & Cenk Sökmen,  birbirinden güzel yorumları ile Açıkhava Tiyatrosu’nu dolduran müzikseverlere unutulmaz bir müzik ziyafeti çekti.
 
 
Türkiye'nin önemli caz vokallerinden Melis Sökmen’in Cenk Sökmen ile düet yaptığı konser,  caz müziğine gönül verenlere soluksuz bir eğlence yaşattı.Birçok dilde seslendirdikleri konser repertuarı ile dinleyicilerin gönlünde taht kuran Melis & Cenk Sökmen ikilisi sergiledikleri muhteşem performans ile dinleyicilerden sık sık alkış aldı.
 
ESPRİLERİYLE HAYRANLARINI GÜLDÜRDÜ.
Bitmez tükenmez enerjileriyle, dinleyicilerini coşturan Melis Sökmen’e seslendirdiği şarkıların yanı sıra perküsyonda da eşlik eden Cenk Sökmen, sahnede yaptığı esprilerle hayranlarını güldürdü.Yaklaşık 2 saat sahnede kalan muhteşem ikiliye;  klavyede Evren Karakul,  basgitarda Alican Narman,  davulda ise Emre Günaydın eşlik etti.
 
Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt,  caz rüzgârları estiren konserin sonunda sahneye gelerek sanatçıları tebrik etti. Türkiye’nin birbirinden kıymetli iki güzide sanatçısını Aliağa’da ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Özkurt, sanatçılara gecenin anısına Kyme Antik Kenti’ne ait sikkelerin tuğrası ile işlenmiş cam tabak hediye etti.
 
MÜZİSYEN KUZENLERE ALKIŞ YAĞMURU
Aliağalı hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Melis & Cenk Sökmen ikilisi, sahneden inerken alkış yağmuruna tutuldu.
 
SÖKMEN: SANAT TOPLUMLAR İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR
Konser sonrası kuliste gazetecilerin sorularını yanıtlayan Melis Sökmen, “Aliağa’da çok güzel bir seyirci kitlesine karşı konser verdik. Aliağa Belediyesi ve organizasyon sorumluları tarafından çok iyi ağırlandık. Keyif aldığımız mükemmel bir konsere imza attık. Umarım Aliağa’ya tekrar geliriz. Bu tür organizasyonlar yapıldığı sürece bu sanat dalını, müziği herkese ulaştırabiliriz. Sadece caz müziğini değil, yapılan tüm kaliteli müziklerin insanlara ulaştırılması gerekiyor. Caz müziğini ne kadar çok insana ulaştırabilirsek caz müziğinin değeri o derece artar. Festivaller de buna çok iyi bir şekilde vesile oluyor. Daha fazla sanat festivalin olması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü sanat toplumlar için çok önemlidir” diyerek kendilerini müzikseverler ile buluşturan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’a teşekkür etti.
 
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14